Poze Ulei de Centella Asiatica 50 ml

     
Pin It


Ulei de Centella Asiatica 50 ml

Pret: 14,16 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Conține substanțe recunoscute pentru efectul de stimulare a sintezei colagenului și de regenerare a țesutului cutanat. Prin conținutul de antioxidanți ajută la întârzierea îmbătânirii pielii și acționează pentru reducerea ridurilor. Este cicatrizant și anti-vergeturi.

Planta este originară din India unde este denumită Gotu Kola şi în insulele tropicale din Oceanul Indian şi creşte în sălbăticie în locuri umede, mlăştinoase şi întunecoase.
În India Centella este denumită "iarba tigrului" datorită faptului că tigrii Bengal au fost deseori observaţi că se rostogolesc în zonele unde creşte planta imediat după ce s-au rănit în lupte. 
În Madagascar s-au făcut primele studii privind proprietăţile terapeutice şi constituenţii plantei, în special datorită conţinutului ridicat în compuşi triterpenici.
Două dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid şi madecassic, acestea fiind numite după insula Madagascar.

Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedică.

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii ţesuturilor deteriorate, ameliorează problemele venoase sau circulatorii, îmbunătăţeşte fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile în vindecarea pielii afectate de crăpături, răni de diverse origini, arsuri şi în cicatrizarea corectă a ţesuturilor.

Metoda de obţinere: prin macerarea părţilor aeriene ale plantei în ulei vegetal de floarea soarelui rafinat

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Compuși principali: acizi graşi, asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, campesterol, stigmasterol, sitosterol, elemente volatile

Pe piele: destul de penetrant, senzaţie destul de uscată, non-comedogenic

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract

Proprietăţile uleiului de centella

  • regenerant tisular
  • antirid preventiv şi curativ
  • refermizant
  • tonic, uşor circulator, drenant
  • cicatrizant
  • ajută la vindecarea plăgilor şi leziunilor
  • stimulează formarea de fibroblaste
  • stimulează sinteza de colagen
  • antiinflamator

La ce vă poate ajuta

  • prevenirea formării premature a ridurilor
  • regenerarea pielii după arsuri
  • recuperare postoperatorie a pielii
  • vindecarea şi cicatrizarea corectă a pielii deteriorate
  • cicatrizarea corectă după acnee
  • dermatite, eczeme, psoriazis
  • prevenirea formării ţesuturilor cicatriciale excesive (cheloide)
  • cuperoză
  • picioare grele, probleme venoase
  • edeme şi retenţii de apă
  • vergeturi preventiv şi curativ

Cum se folosește în cosmetică

  • aplicat ca atare nediluat pe piele sau ca ingredient în preparate cosmetice
  • creme de zi sau de noapte antirid preventiv
  • serumuri şi creme pentru tenul tern
  • creme şi loţiuni post acnee
  • creme şi unguente pentru piele deteriorată, inclusiv postoperator
  • creme şi alte preparate cicatrizante
  • preparate pentru stimularea circulaţiei sanguine
  • creme şi unguente pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
  • creme şi loţiuni pentru îngrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis
  • preparate pentru calmarea pielii iritate sau afectate de arsuri

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Amestec de uleiuri de masline originare din Uniunea Europeana si din afara uniunii....
37,80 RON
Este produs 100% din palmier, obtinut prin presare si rafinare din fructele de palmier, bogat in vitamina E. Fara antioxidanti sau alte substante chimice. Descrierea produselor...
27,99 RON
Obtinut din nuci de cocos presate la rece, fara miros. Uleiul de cocos Coco Farm ajunge in momentul prajirii la o temperatura de doua ori mai mare decat ajung uleiurile populare. Acest lucru are un...
22 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?