Poze Ulei de Aloe vera 50 ml

     
Pin It


Ulei de Aloe vera 50 ml

Pret: 12,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Dintre numeroasele utilizări ale acestui ulei subliniem îngrijirea pielii deteriorate, afectate de eczeme, arsuri solare, a pielii uscate, ridate, lipsite de elasticitate, fiind cunoscut pentru efectul nutritiv, regenerator și protector al țesutului cutanat.

Ulei de Aloe Vera - descriere şi recomandări

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute și utilizate plante medicinale. Astăzi, există literalmente mii de produse cosmetice şi farmaceutice care includ aloe vera datorită beneficiilor multiple pe care le aduce organismului şi în special pielii.

Baza acestui macerat - uleiul de soia - are o serie de calităţi, şi cu toate acestea, nu este suficient de apreciată ca produs cosmetic. Conţine acizi graşi esenţiali omega 9, 6 şi 3, un nivel ridicat de fitosteroli şi isoflavone. Fitosterolii ajută pielea inflamată, afectată de arsuri sau iritații, astfel asocierea uleiului de soia cu substanțele active din aloe vera formează o sinergie cu efecte benefice pentru orice tip de piele.

Metoda de obţinere: prin macerarea frunzelor proaspete cu gel în ulei de soia rafinat, extragerea activelor liposolubile și adăugarea de vitamina E ca antioxidant

Prezentare: lichid clar, uşor gălbui, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Pe piele: destul de penetrant, senzaţie nu foarte grasă

Ingrediente (INCI): glycine soja oil, aloe barbadensis leaf extract, tocopherol

Proprietăţile uleiului de aloe vera

  • antiinflamator, calmează pielea
  • nutritiv pentru piele și păr
  • regenerator, favorizează cicatrizarea
  • emolient, sporește elasticitatea pielii
  • favorizează sinteza de colagen și elastină

La ce vă poate ajuta

  • este potrivit pentru îngrijire corporală, capilară și pentru tenul normal sau uscat
  • îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, calmarea pielii iritate
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri și unturi pentru îngrijirea mâinilor și a picioarelor
  • îngrijirea tenului matur, uscat, ridat, tern
  • îngrijirea pielii deteriorate, afectate de factorii de mediu sau de arsuri solare

 Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice pentru îngrijirea tenului: creme, seruri, loțiuni
  • inclus ca ingredient în formulele de îngrijire a corpului: creme, balsamuri, unguente, unturi de corp
  • ca atare sau ca ingredient în aplicaţii pe piele după expunerea la soare, după ras sau epilat

Sinergii speciale

  • cu ulei de gălbenele și ulei esențial de lavandă după arsuri solare
  • cu unt de shea și ulei esențial de mușețel ori bisabolol pentru piele deteriorată
  • cu unt de murumuru pentru îngrijirea mâinilor

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: a se evita utilizarea de către persoanele alergice la soia; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine Germania


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?