0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ulei de morcovi 100 ml

     
Pin It


Ulei de morcovi 100 ml

Pret: 11,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Morcovul este o sursă excelentă de betacaroten (precursor al vitaminei A), un agent colorant ce determină luminozitatea şi aspectul radiant al pielii.
Transferat într-un macerat uleios, pro-vitamina A are de asemenea proprietăţi antioxidante astfel captează radicalii liberi produşi de expunerea prelungită la soare.

Metoda de obţinere: prin macerarea rădăcinilor în ulei vegetal rafinat

Compoziţie: baza este uleiul de floarea soarelui în care se macerează timp de câteva săptămâni rădăcinile de morcov proaspăt

Zona geografică de provenienţă: Franţa/Germania

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa root extract

Proprietăţi 

  • favorizant al bronzajului
  • uniformizant al bronzului
  • antioxidant
  • elasticizant
  • radiant
  • revitalizant

De ajutor pentru

  • tenuri terne, obosite
  • piele lipsită de vitaliatte, ofilită
  • piele palidă
  • decolteu şi zona gâtului
  • bronzaj, expunere la soare
  • prevenirea îmbătrânirii cutanate

Mod de utilizare

  • aplicat ca atare pe piele sau ca ingredient în compoziţii cosmetice
  • uleiuri de plajă
  • compoziţii pentru pregătirea pielii la expunerea solară
  • uleiuri, creme şi loţiuni cu aplicare după soare
  • serumuri, creme şi loţiuni pentru tenuri mature, terne
  • preparate pentru prevenirea îmbătrânirii pielii
  • creme de noapte
  • măşti revitalizante şi radiante pentru ten, gât şi decolteu
  • preparate pentru pielea palidă

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.12 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Obtinut din nuci de cocos presate la rece, fara miros. Uleiul de cocos Coco Farm ajunge in momentul prajirii la o temperatura de doua ori mai mare decat ajung uleiurile populare. Acest lucru are un...
22 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!