Poze ULEI DE CATINA BIO* DIN SEMINTE 10 ml

     
Pin It


ULEI DE CATINA BIO* DIN SEMINTE 10 ml

Pret vechi: 21,99 RON Reducere 9%

Pret nou: 20 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Un adevărat izvor de principii active, este un ulei cu proprietăţi excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. În cosmetică este folosit în aplicații anti-age, pentru repararea pielii și protecția pielii față de factorii externi și razele UV.

Ulei de Cătină - descriere şi recomandări

Cătina este foarte cunoscută pentru numeroasele sale virtuți, există o serie de studii privind valorile nutriţionale şi medicinale ale acesteia. Uleiul extras din pulpa sau seminţele boabelor conține numeroase substanțe bioactive în concentrație mare, care îi conferă o acțiune puternic antioxidantă, regeneratoare, cicatrizantă și nutritivă. Uleiul de cătină, în special cel extras din seminţe, conţine din abundenţă acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, carotenoide, vitamina E, fitosteroli (stigmasterol, β-sistosterol), oligoelemente.

Notă: nu se confunda cu uleiul de cătină ce se găseşte de regulă în magazinele naturiste, care este un macerat al boabelor într-un ulei vegetal purtător şi, prin urmare, conține o concentrație mai mică de substanțe active!

Metoda de obţinere: prin extracţie CO₂din seminţele boabelor

Despre extracţia CO₂: este o metodă ecologică non-poluantă de înaltă tehnologie ce permite obţinerea unui randament superior presării la rece, în special acolo unde materia primă are un preţ mare şi se procesează de regulă o cantitate mai mică. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea şi nedeteriorarea compușilor plantei.

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid portocaliu, cu miros uleios caracteristic uşor acidulat

Pe piele: penetrează bine pielea, senzaţie destul de uscată

Ingrediente (INCI): hippophae rhamnoides seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de cătină 

  • antioxidant puternic, antiradicalar
  • anti-age, combate semnele îmbătrânirii cutanate
  • nutritiv, vitaminizant, emolient
  • regenerator, favorizează reînnoirea celulelor pielii
  • reparator, cicatrizant, stimulează mecanismele de reparare a pielii deteriorate
  • protector solar la nivel celular datorită compușilor antioxidanți
  • antiinflamator, reduce roşeaţa, calmant
  • calmant, reduce mâncărimile și discomfortul pielii

La ce vă poate ajuta

  • este un ulei potrivit pentru orice tip de ten și pentru îngrijirea pielii în general
  • îngrijirea tenului matur, îmbătrânit, ridat, lipsit de tonus
  • îngrijirea pielii cu aspect tern, obosit, lipsit de vitalitate
  • pregătirea pielii pentru expunerea la soare și îngrijirea pielii după plajă
  • îngrijirea pielii afectate de dermatită atopică, eczeme, psoriazis
  • arsuri, mici tăieturi, cicatrici şi răni superficiale, vătămări de la radiaţii

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește de regulă ca atare pe piele, doar diluat cu alte uleiuri sau ca ingredient în preparate cosmetice
  • dozaj uzual recomandat 2-10% amestecat cu un ulei vegetal sau combinat cu diverse ingrediente cosmetice
  • în emulsii se adaugă la faza uleioasă sau la faza finală
  • ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijirea tenului: seruri, creme, fond de ten, BB cream, CC cream
  • ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea pielii corpului: creme, balsamuri, unguente, lapte și unt de corp
  • ca ingredient în cremele de protecție solară împreună cu filtre solare minerale și alte active specifice

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate  sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Uleiul se poate administra ca atare, în cantitate de 10-20 ml zilnic sau în salate, cu paste sau orez sau adăugat pe cartofii copți la cuptor. Este hrănitor, oferind în același tim...
14,84 RON
Uleiul de in este un produs natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor de in, astfel incat proprietatile curative si calitatile tamaduitoare sa nu fie pierdute. In compozitia uleiului de...
10,15 RON
12,15 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?