Uleiuri vegetale

Ordoneaza dupa:
Bogat în caroten și flavonoizi (antioxidanți puternici), Omega 6 și Omega 9, acest macerat este excelent pentru realizarea în casă a cosmeticelor destinate îngrijirii pielii sen...
7 RON
8,99 RON
Un adevărat izvor de principii active, este un ulei cu proprietăţi excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. În cosmetică este folosit în aplicații anti-a...
20 RON
21,99 RON
Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de...
25,67 RON
27,67 RON
Uleiul de in este un produs natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor de in, astfel incat proprietatile curative si calitatile tamaduitoare sa nu fie pierdute. In compozitia uleiului de...
10,15 RON
12,15 RON
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat. Este un ulei obtinut prin presare...
13,22 RON
Produs certificat BIO. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Ulei dezodorizat. Dintre aceste caracteristici cele mai importante ar fi: - fara colesterol, un produs sanatos,...
26,50 RON
Apreciat și foarte căutat, deosebit de bogat în antioxidanți, este un veritabil ulei de frumusețe utilizat în tratamente anti-aging pentru o piele cu aspect mai tânăr, satinat, cu un t...
23,35 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
20,99 RON
Ingrediente: ulei de palmier nerafinat. Uleiul de PALMIER (Elaesis guineesis) Palmierul este...
26,50 RON
INCI: rosa canina seed/fruit oil Importantă sursă de tretinoin, OMEGA 3 și OMEGA 6, acest ulei este indicat atât pentru îngrijirea tenului matur, sensibil sau uscat cât și a ten...
18,28 RON
Ulei de palmier RBD este derivat din ulei rafinat, decolorat și dezodorizat (RBD) brut de palmier. Uleiul de palmier RBD (rafinat, decolorat și deodorizat) este utilizat în produse de zi c...
8,50 RON
Ulei de palmier RBD este derivat din ulei rafinat, decolorat și dezodorizat (RBD) brut de palmier. Uleiul de palmier RBD (rafinat, decolorat și deodorizat) este utilizat în produse de zi c...
15 RON