Poze Ulei de Crin alb 50 ml

     
Pin It


Ulei de Crin alb 50 ml

Pret vechi: 19,31 RON Reducere 5%

Pret nou: 18,31 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Cunoscut pentru proprietățile sale de iluminare a pielii, uleiul de crin este folosit în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Ulei de Crin alb  - descriere, recomandări

Cunoscut pentru proprietățile sale de iluminare a pielii, uleiul de crin este folosit în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Metoda de obţinere: prin macerarea florilor de crin alb în ulei de floarea soarelui rafinat

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros lejer vegetal - nu miroase ca florile de crin!

Compuși principali: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), fitosteroli, alcaloizi, tocoferoli

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract

Proprietăţile uleiului de Crin alb 

  • iluminează pielea şi previne apariţia petelor
  • atenuează petele pigmentare
  • redue roșeața
  • uniformizează tenul
  • calmează pielea iritată
  • uşor antiinflamator

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru orice tip de ten
  • îngrijirea pielii pe corp, gât și decolteu
  • pete pigmentare, pete maronii
  • piele afectată de pete de bătrâneţe
  • piele iritată, cu roșeață
  • îngrijirea mâinilor
  • îngrijirea pielii în perioada sarcinii

Mod de utilizare

  • se poate folosi ca atare pe piele sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice
  • este un ulei neparfumat, nu are mirosul specific al florilor de crin
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii, balsamuri, lapte de corp, cremă de mâini
  • în emulsii se poate include în faza grasă, suportă încălzire


Păstrare
: în loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranţă: a nu se ingera; uz cosmetic

 

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.07 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Amestec de uleiuri de masline originare din Uniunea Europeana si din afara uniunii....
37,80 RON
Este produs 100% din palmier, obtinut prin presare si rafinare din fructele de palmier, bogat in vitamina E. Fara antioxidanti sau alte substante chimice. Descrierea produselor...
27,99 RON
Obtinut din nuci de cocos presate la rece, fara miros. Uleiul de cocos Coco Farm ajunge in momentul prajirii la o temperatura de doua ori mai mare decat ajung uleiurile populare. Acest lucru are un...
22 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?