0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ULEI DE GERMENI DE GRAU 50 ml

     
Pin It


ULEI DE GERMENI DE GRAU 50 ml

Pret: 15,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Are o varietate de beneficii, protejează și hrănește pielea, este un excelent restructurant, ajută la formarea de noi celule și repararea daunelor, sporește elasticitatea și tonicitatea pielii fiind util în mod particular pentru vergeturi, îngrijirea sânilor, a pielii mature, uscate și ridate.

Ulei din germeni de Grâu - descriere şi recomandări

Un ulei foarte bogat în substanțe nutritive și protectoare, cu un profil interesant de acizi graşi esenţiali, conţine o cantitate mare de vitamina E, carotenoide, fitosteroli şi polifenoli care au acţiune antiradicalară, antioxidantă și regeneratoare de excepție.
Aduce beneficii pielii în general dar se remarcă în special în aplicații unde este nevoie de sporirea elasticității și tonusului, emoliere, repararea barierei naturale de protecție a pielii sau regenerarea țesutului cutanat.

Metoda de obţinere:  Uleiul este obținut din germenii bobului de grâu prin metode speciale de producție și de curățare (prelucrare la rece fără încălzire). Impuritățile și reziduurile de pesticide sunt aproape complet eliminate printr-un proces aparte de pre-tratare a boabelor de grâu și de producție, obținând astfel un ulei calitativ ce păstrează substanțele active specifice.

Prezentare: lichid uleios de culoare aurie, miros destul de puternic caracteristic de cereale, vâscozitate medie

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie destul de grasă

Ingrediente (INCI): triticum vulgare germ oil

Proprietăţile uleiului din germeni de grâu

  • antioxidant și antiradicalar
  • anti-aging, combate semnele îmbătrânirii
  • sporește fermitatea, tonusul și elasticitatea pielii
  • regenerator și reparator al pielii afectate de diverși factori interni sau externi
  • emolient, bogat în substanțe nutritive, catifelează pielea
  • reduce pierderile de apă transepidermale
  • reduce mâncărimile, roşeaţa și uscăciunea pielii

La ce vă poate ajuta

  • fiind un ulei bogat și foarte emolient, este potrivit îndeosebi pentru tenul normal, uscat sau descuamat
  • îngrijirea tenului matur lipsit de tonus și elasticitate
  • protecția pielii în sezonul rece
  • îngrijirea pielii corpului, mai ales în zonele cu pielea foarte uscată, solzoasă, crăpată, deteriorată
  • preventiv pentru vergeturi sau curativ pentru atenuarea vergeturilor formate
  • îngrijirea busutului, masajul şi tonifierea sânilor
  • îngrijirea mâinilor, unghiilor și a părului
  • masaj aromaterapeutic cu uleiuri esențiale

Cum se folosește în cosmetică

  • se poate aplica pe piele ca atare, luând în considerare că este un ulei gras ce se absoarbe mai lent
  • se poate combina cu uleiuri vegetale mai ușoare precum uleiul de jojoba, alune, macadamia, kukui, castravete dar și cu squalane, silicon vegetal, vege-silicon volatil, pentru îngrijirea pielii în general
  • ca bază pentru masaj cu uleiuri esențiale, simplu sau în combinație cu alte uleiuri vegetale
  • simplu sau în combinație cu alt ulei vegetal, ca demachiant, în deosebi pentru machiajul waterproof
  • ca ingredient pentru formularea de creme, seruri, balsamuri, uleiuri și unturi de corp, cremă de mâini, balsam de buze
  • împreună cu alte ingrediente specifice pentru aplicații anti-vergeturil
  • inclus ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea unghiilor casante și a părului uscat

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate  sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Amestec de uleiuri de masline originare din Uniunea Europeana si din afara uniunii....
37,80 RON
Este produs 100% din palmier, obtinut prin presare si rafinare din fructele de palmier, bogat in vitamina E. Fara antioxidanti sau alte substante chimice. Descrierea produselor...
27,99 RON
Obtinut din nuci de cocos presate la rece, fara miros. Uleiul de cocos Coco Farm ajunge in momentul prajirii la o temperatura de doua ori mai mare decat ajung uleiurile populare. Acest lucru are un...
22 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!