Poze Ulei de Galbenele 50 ml

     
Pin It


Ulei de Galbenele 50 ml

Pret: 6,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare.

Ulei de Gălbenele - descriere, recomandări

Uleiul, crema sau extractul de gălbenele sunt foarte des întalnite în medicina alternativă dar și în cea alopată datorită efectelor terapeutice recunoscute și cunoscute încă din antichitate. Cu proprietăți calmante, epitelizante și antiinflamatoare, uleiul de gălbenele este recomandat în îngrijirea tenului sensibil, a pielii fragile, a pielii afectate de iritații sau răni superficiale, a tenului afectat de roșeață sau cuperoză, este potrivit și pentru îngrijirea pielii copiilor.

Metoda de obținere: prin macerarea florilor de gălbenele în ulei de soia rafinat (din soia nemodificată genetic) și un adaos de vitamina E

Proprietăți organoleptice: lichid clar culoare portocalie, vâscozitate medie, miros lejer caracteristic

Pe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzație nu foarte grasă

Ingrediente (INCI): glycine soja oil, calendula officinalis flower extract, tocopherol


Proprietățile uleiului de gălbenele

  • antiinflamator, decongestionant
  • antioxidant datorită conținutului în carotenoide și flavonoide
  • calmant, emolient
  • cicatrizant, favorizează regenerarea pielii
  • reparator, epitelizant
  • antiradicalar, fotoprotector
  • antiedematos


Recomandări, aplicații

  • în caz de iritații cutanate, mici răni, leziuni, degerături
  • pielea uscată, sensibilă, rugoasă
  • îngrijirea pielii copiilor, piele fragilă, delicată,
  • ten îmbătrânit, ridat
  • arsuri solare, inflamarea pielii după ras și epilare, înțepături de insecte
  • urticarii, roșeață, cuperoză
  • eczeme, psoriazis


Cum se folosește uleiul de gălbenele

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • ca ingredient în preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii copiilor
  • ca ingredient în preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii: creme, loțiuni, unguente, balsamuri
  • alături de alte ingrediente specifice pentru prepararea unei creme sau ulei de plajă
  • ca ingredient în balsamuri, unguente și creme cu aplicație locală
  • ca ingredient în cremă de scutece


Sinergii speciale

  • cu ulei de aloe vera și ulei esențial de lavandă pentru arsuri solare
  • cu ulei de tamanu și ulei esențial de mușețel pentru cuperoză
  • cu unt de cacao și bisabolol pentru buze crăpate
  • cu ulei esențial de ciste ladanifere pentru efectul cicatrizant


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.09 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Bogat în caroten și flavonoizi (antioxidanți puternici), Omega 6 și Omega 9, acest macerat este excelent pentru realizarea în casă a cosmeticelor destinate îngrijirii pielii sen...
7 RON
8,99 RON