0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ULEI DE TAMANU VIRGIN 50 ml

     
Pin It


ULEI DE TAMANU VIRGIN 50 ml

Pret: 20,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Este un ulei concentrat în substanțe benefice pielii, ce se remarcă prin capacitatea excepțională de a ameliora numeroase probleme cutanate cum ar fi eczemele sau acneea. Este cicatrizant, antiinflamator, antalgic, facilitează circulația periferică.

Ulei de Tamanu - descriere, recomandări

Arborele de tamanu crește în zone tropicale, în special în Madagascar (numit Foraha) și Polinezia (numit Tamanu). Din sâmburii frunctului este extras un ulei aromat, concentrat în substanțe active, apreciat pentru proprietățile antiinflamatorii, antiinfecțioase și de stimulare a circulației periferice.

Uleiul de tamanu se remarcă prin capacitatea excepțională de a ameliora numeroase afecțiuni ale pielii cum ar fi acneea, eczemele sau psoriazisul, accelerează cicatrizarea, ameliorează cicatricile vechi, este purifiant și liniștește pielea.

Metoda de obținere: prima presare la rece din sâmburi

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de vâscozitate medie, tulbure, de culoare verde închis, cu miros caracteristic aromat
Are tendință de solidificare și poate prezenta aglomerări și sedimente în mod natural. A se agita flaconul înainte de utilizare!

Ingrediente (INCI): calophyllum inophyllum seed oil


Proprietățile uleiului de tamanu

  • purifiant, antiinfecțios, antibacterian cutanat
  • cicatrizant, reparator, favorizează regenerarea țesutului cutanat
  • facilitează circulația periferică
  • antiinflamator, ușor antalgic
  • calmează durerile articulare și musculare


Recomandări, aplicații

  • piele cu probleme: acnee, dermatite, eczeme, psoriazis
  • cicatrici, vergeturi, cuperoză
  • piele iritată, deteriorată, răni superficiale
  • zgârieturi, fisuri, crăpături
  • infecții cutanate, micoze
  • probleme circulatorii, varice, picioare grele
  • dureri articulare și reumatismale


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un ulei concentrat în substanțe active, de obicei nu se folosește pur pe piele
  • dozaj indicativ 20% ca ingredient în diverse compoziții, dozajul poate fi de până la 50% în aplicații locale
  • uleiul are tendința de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu îi afectează calitățile; se poate încălzi ușor înainte de utilizare
  • ca ingredient în creme, unguente, alifii reparatorii și cicatrizante
  • creme, seruri, măști, emulsii pentru ten acneic, cuperozic
  • creme, balsamuri, alifii pentru eczeme, psoriazis
  • uleiuri, creme sau balsamuri pentru picioare grele, varice
  • uleiuri de masaj calmant pentru dureri reumatismale, articulare


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță: nu se recomandă în timpul sarcinii, nu se aplică la copii sub 3 ani, nu se recomandă asocierea cu tratamente anticoagulante; uz extern

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.07 kg.

Producator: Origine EU



Produse similare


Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras...
16,99 RON
Puteti descarca de aici documentatia(fisa) acestui produs: https: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Ulei de argan virgin msds_virgin_argan.pdf Un ulei de o calitate excepțională, o...
19,99 RON
Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor. Uleiul de Avocado...
7,99 RON
9,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?