Poze ULEI DE BORAGO BIO VIRGIN 50 ml

     
Pin It


ULEI DE BORAGO BIO VIRGIN 50 ml

Pret: 18,76 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Apreciat în cosmetică pentru capacitățile sale de regenerare cutanată, este un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, folosit în aplicații anti-aging pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii și pentru a-i spori elasticitatea și tonusul.

Ulei de Borago - descriere, recomandări

Borago sau Limba mielului este o plantă ușor de recunoscut după florile ei mici stelate, de un albastru intens. Florile produc numeroase semințe din care se obține prin presare acest ulei prețios, cu o concentrație ridicată de acid gamma linolenic (GLA) ce ajută la buna funcționare a barierei hidrolipidice a pielii.

Metoda de obținere: prin presare la rece din semințe

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, culoare gălbuie, miros specific

Pe piele: absorbție lentă, senzație semigrasă

Ingrediente (INCI): borago officinalis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de borago

  • regenerator și reparator cutanat, anti-age
  • contribuie la sporirea elasticității și tonusului pielii
  • calmant, reduce roșeața și iritația pielii
  • contribuie la buna funcționare a barierei naturale de protecție a pielii


Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten
  • benefic în special pentru pielea uscată
  • îngrijirea tenului matur, ridat
  • tenul îmbătrânit, lipsit de elasticitate
  • pielea iritată, fragilă, sensibilă
  • îngrijirea pielii afectate de neurodermatită, iritații, alergii
  • părul lipsit de vitalitate și strălucire
  • păr uscat, casant, cu vârfuri despicate
  • unghii fragile, casante


Cum se folosește în cosmetică

  • este un ulei ce se poate aplica pe piele ca atare
  • ca ingredient la prepararea de creme, seruri și balsamuri pentru îngrijirea tenului
  • ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, lapte și unt de corp
  • inclus în compoziții pentru îngrijirea pielii afectate de diverse probleme: iritații, dermatite, arsuri solare
  • ca atare sau ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea și întărirea unghiilor
  • încorporat în măști, balsamuri sau seruri capilare, sau aplicat ca atare pe vârfuri


Sinergii speciale

  • cu ulei de luminița serii pentru îngrijirea și hrănirea tenului matur
  • cu unt de murumuru și vitamina E pentru îngrijirea mâinilor
  • cu ulei esențial de lămâie pentru îngrijirea unghiilor
  • cu ulei de argan, ulei de smochin de barbaria și vitamina A pentru un ser regenerator de noapte
  • cu ulei de jojoba și ulei de castravete pentru un ser de ten mixt/gras
  • cu extract de schisandra și bisabolol pentru pielea afectată de neurodermatită


Mod de păstrare:
 la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.08 kg.



Produse similare


Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
17,21 RON
20,25 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi?Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
39,99 RON
leiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru &icir...
9,30 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?