Poze Ulei de Rodie BIO 10 ml

     
Pin It


Ulei de Rodie BIO 10 ml

Pret: 13,56 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Cu proprietăți antioxidante forte și un conținut remarcabil de substanțe antiinflamatoare și antiradicalare, uleiul de rodie este o alegere bună pentru aplicații de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerării pielii și sporire a elasticității cutanate.

Ulei de Rodie - descriere şi recomandări

Rodia sau mărul de granat, este cunoscut pentru calitățile sale nutriționale și medicinale de excepție. La fel de prețios este însă și uleiul extras din semințele de rodie, bogat în substanțe antioxidante, polifenoli, fitosteroli și vitamine, ce a devenit recunoscut și apreciat pe bună dreptate ca activ cosmetic cu multiple virtuți.

Uleiul din seminţe de rodie conţine o serie de elemente ce se regăsesc rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică, de pildă acidul punicic (>60%), care conform testelor şi studiilor ştiinţifice promite regenerare tisulară, acţiune antimicrobiană şi antiinflamatoare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii, sau izomerii CLnA (>15%) ce acționează pentru diminuarea degradării colagenului, reducerea răspunsului inflamator și a efectelor fotoîmbătrânirii cauzate de expunerea la razele UV.

Metoda de obţinere: prin extracţie CO₂ din seminţele de rodie
Despre extracţia CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, de înaltă tehnologie, ce permite obţinerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea şi nedeteriorarea compușilor plantei.

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar gălbui, miros specific acrișor agreabil

Ingrediente (INCI): punica granatum seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract*
*Ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de rodie

  • antioxidant forte, reduce efectele negative ale proceselor oxidative
  • antiradicalar, luptă împotriva efectelor razelor ultraviolete și a factorilor de mediu
  • antirid, cu acțiune de prevenire a formării ridurilor
  • anti-age, contracarează efectele și semnele îmbătrânirii
  • regenerator, restructurant, stimulează mecanismele de reparare a pielii
  • emolient, elasticizant, stimulează proliferarea keratinocitelor

Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru orice tip de ten
  • îngrijirea tenului, gâtului, decolteului și zonei ochilor
  • îngrijirea pielii mature, ridate, îmbătrânite
  • regenerarea pielii afectate de factori externi: expunerea la soare, arsuri ușoare, poluare
  • calmarea și repararea pielii afectate de iritații, roșeață, crăpături sau după epilare
  • tratamente anti-age
  • îngrijirea pielii sensibile, reactive

Cum se folosește în cosmetică

  • este un ulei bogat și concentrat, se folosește mai degrabă ca un activ cosmetic și nu ca un ulei vegetal obișnuit
  • se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient în compoziţii cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%
  • o picătură adăugată în doza zilnică de cremă
  • în preparate emulsionate se încorporează de regulă la rece, la faza finală
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri faciale sau de îngrijire a zonei ochilor
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și balsamuri specifice, pentru îngrijirea pieleii deteriorate

Păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Uleiul se poate administra ca atare, în cantitate de 10-20 ml zilnic sau în salate, cu paste sau orez sau adăugat pe cartofii copți la cuptor. Este hrănitor, oferind în același tim...
14,84 RON
Uleiul de in este un produs natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor de in, astfel incat proprietatile curative si calitatile tamaduitoare sa nu fie pierdute. In compozitia uleiului de...
10,15 RON
12,15 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?