Acid stearic

Ordoneaza dupa:
Un produs vegetal ce se folosește în cosmetică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii, balsamuri sau șampoane solide și pentru mărirea d...
4,99 RON
INCI: stearic acid Agent de îngroșare a emulsiilor și ingredient indispensabil pentru realizarea săpunurilor și lumânărilor handmade. Obținut din uleiul de palmier, prin procese suste...
17,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?