Poze Acid stearic vegetal-1000gr

     
Pin It


Acid stearic vegetal-1000gr

Pret: 14,99 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

INCI: stearic acid
Agent de îngroșare a emulsiilor și ingredient indispensabil pentru realizarea săpunurilor și lumânărilor handmade.

Obținut din uleiul de palmier, prin procese sustenabile de productie, acidul stearic este emolient, nutritiv și filmogen, fiind utilizat:

  • ca agent de îngroșare a cremelor (în calitate de coemulsifiant), cărora le conferă stabilitate și onctuozitate, în concentrații de 2-5%
  • la prepararea unturilor de corp, în concentrații de până la 30%
  • la fabricarea săpunurilor (în concentrații de 5-10%) și a lumânărilor (în concentrații de până la 20%), cărora le conferă duritate.

Solubil în uleiuri, insolubil în apă.

Mod de utilizare:

  • în emulsii, se adaugă în faza uleioasă și se încălzește împreună cu aceasta, înainte de emulsificare.
  • în unturi de corp, se topește împreună cu uleiurile vegetale, prin încălzire până la 60grC.

Mod de prezentare: fulgi de culoare albă.

Indice de saponificare: 210,90.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Emulsifianti

Greutate produs: 1.1 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Un produs vegetal ce se folosește în cosmetică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii, balsamuri sau șampoane solide și pentru mărirea d...
4 RON
4,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?