Ulei esential de Ylang-Ylang 50 ml

85,50 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei esential de Ylang-Ylang 50 ml

INCI: Cananga odorata flower oil

Utilizare: Esența extrasă din florile de ylang-ylang este apreciată în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietății și frustrărilor. 
În cosmetică, uleiul esențial de ylang-ylang este folosit pentru parfumarea compozițiilor, dar şi pentru efectul revitalizant, tonic și ușor seboregulator în aplicații cutanate și capilare. Il mai putem folosi împotriva hipertensiunii arteriale, insomniei, nervozității și impotenței.

Dacă punem câteva picături de ulei în lampă cu aromă sau în apa de baie, crește dorința sexuală (afrodiziac), calmează respirația și reduce pulsul. 

Folosit in aromaterapie, ne ajută să ne relaxăm și să visăm mai bine.

Efect: sedativ, reduce tensiunea arterială, crește dorința sexuală, ajută la reglarea menstruației, îngrijirea părului și a pielii.

UX EXTERN

Atentie !

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Detalii

Categorii
Greutate
0.12 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review