Origine UE

Ordoneaza dupa:
Are un conținut ridicat de antioxidanți, fiind util pentru fabricarea produselor antiaging pentru ca stimulează producția de colagen, ajutând astfel la menținerea elasticității pielii și î...
9,50 RON
10 RON
Un ulei utilizat în aromaterapie cu un miros foarte plăcut, original. Uleiul de Parfum de căp ş uni se utilizează la prepararea săpunurilor, gel de dus hand made, la alte produse cosmetice ( bals...
7,36 RON
Pigment cosmetic mat, de culoare galbenă, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice: fard de pleoape fond de ten fluid sau pudră pudre libere sau compacte săpunuri preparate la rec...
3 RON
Pigment cosmetic mat, violet-albăstrui, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice. INCI: Ultramarine (CI 77007) Pigment cosmetic mat, violet-albăstrui, potrivit pentru ut...
7,99 RON
Ulei de Parfum de Hibiscus 100% 10 ml Doza recomandata: 0, 1 - 2% Un ulei utilizat în aromaterapie cu un miros foarte plăcut. Uleiul de Parfum Hibiscus se utilizează la p...
9,32 RON
Parfumul inconfundabil de trandafir conferă creațiilor cosmetice note romantice, florale. Compoziție: 100% natural. Amestec de compuși aromatici de origine vegetală și fracțiuni aromatice din uleiur...
11,99 RON
Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect: grăsime solidă, culoare albă Este obtinut din samburii fr...
36,95 RON
Un ingredient cosmetic aprobat pentru cosmeticele bio, ce respectă liniile directoare Europene pentru protecţia solară broad-spectrum, cu o flexibilitate superioară în formulări cosmetice. Foar...
39,99 RON
Uleiul de Parfum de Lavanda se utilizează la prepararea săpunurilor hand made, la alte produse cosmetice, şi în lămpile de aromaterapie sau chiar şi ca parfum la spălarea hainelor. Este un produ...
9,50 RON
Produs în UE. Cutie cosmetică utilă pentru cremele și gomajele pentru față și corp. Fabricată din material opac, reutilizabilă, ușor de curățat și dezinfectat.
2,49 RON
INCI: Beta-carotine CAS: 7235-40-7 EINECS: 230-636-6 Beta carotenul natural este etichetat E 160a în Europa. Aditiv alimentar din categoria coloranţilor naturali, obţinuţi din mo...
26,86 RON
Cicatrizant, anti-iritant şi reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gamă largă de cosmetice, inclusiv cele pentru bebeluşi şi copii, datorită efectului de re...
3,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?