Ulei de rapita presat la rece 100 ml

7,99 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei de rapiță (Canola Oil) – Grăsime vegetală presată din semințe de rapiță (Brassica napus) cu un conținut ridicat de acizi grași saturați și vitamine.

Comercializat ca ingredient cosmetic. Are efect de calmare a pielii, fortifiant pentru păr.

ORIGINE:

Este originar din zona mediterană, în Valea Indusului a fost cultivat deja în anul 3000 Î. H.

PREZENTARE:

Ulei de culoarea galben închis, aproape fără miros.

PRODUCȚIE:

Grăsime vegetală presată la rece din semințele rapiței.

COMPOZIȚIE:

Acizi grași saturați: acid palmitic 13 %, acid stearic 3 %. Acizi grași nesaturați: acid oleic 56 %, acid linoleic 21 % (Omega-6), acid linolenic 10 % (Omega-3). Conținutul de vitamina E: 100 ml / 30 mg.

UTILIZARE:

Poate fi utilizat pentru fortifierea părului. Are o întrebuințare largă în domeniul farmaceutic și cel cosmetic. Din uleiul nerafinat se prepară lubrifianți industriali. Este ingredientul de bază în producția combustibililor biodiesel.

EFECT:

Poate avea efect relaxant asupra pielii, poate fi de ajutor în îngrijirea zilnică naturală a pielii. Joacă un rol important și în structura părului, unghiilor și al pielii sănătoase.

DEPOZITARE:

Recomandăm păstrarea uleiului într-un loc răcoros, ferit de lumină, mai ales după deschidere, deoarece lumina și oxigenul ajută râncezirea uleiului, scăzând astfel și nivelul de vitamina E.

Atentie!

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Detalii

Categorii
Greutate
0.15 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review