Ulei de dafin

Ordoneaza dupa:
Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are ac...
11,99 RON
12,55 RON
Obținut din boabele de dafin, este apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă, astringe...
214,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?