0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Origine Indonezia

Ordoneaza dupa:
Un produs vegetal ce se folosește în cosmetică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii, balsamuri sau șampoane solide și pentru mărirea d...
4,99 RON
Uleiul de cocos este bogat in potasiu , fier , magneziu , fosfor , cupru , zinc si vitaminele A si E . Hidrateaza pielea in profunzime,...
37,50 RON
Produs certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat. Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete. Tara de origine: Filipine Este nerafinat, neinalbit si...
52,99 RON
Este un ulei cu textură ușoară, regenerator și reparator al pielii, benefic în special pentru tenul mixt sau gras, pielea deteriorată sau afectată de eczeme, psoriazis. Penetrează fibra...
15,99 RON
O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, deconges...
13,37 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!