Origine EU

Ordoneaza dupa:
Un ingredient activ apreciat în cosmetică pentru proprietățile lipolitice, anticelulitice, antiedematoase, drenante și de stimulare a creșterii părului. Cafeină - descriere, recoma...
5,99 RON
Pentru nuanțe de roșu viu veritabil și până la roz de grapefruit. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și melt &am...
17,90 RON
Unt de Cacao - descriere şi recomandări Untul obţinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emolient...
9,90 RON
INGREDIENTE: ulei de ricin (Ricinus Communis) 100 % pur . Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid ricinoleic. Proprietăți te...
14,40 RON
Un activ cosmetic concentrat, cu multiple proprietăţi benefice pentru piele: calmant, hidratant, nutritiv, regenerator, antirid. Conţine vitamine, minerale, polizaharide, fitosteroli și acizi org...
13 RON
15,99 RON
Granule sferice obținute din ulei de ricin, cu proprietăți exfoliante și de îngrijire a pielii, pentru curățarea delicată a tenului și corpului. Exfoliant perle de ricin - descriere, recoman...
7,99 RON
Este un ulei concentrat în substanțe benefice pielii, ce se remarcă prin capacitatea excepțională de a ameliora numeroase probleme cutanate cum ar fi eczemele sau acneea. Este cicatrizant, ant...
20,99 RON
Un ulei ușor și penetrant, foarte plăcut pe piele, potrivit în felurite cosmetice pentru îngrijirea tenului, în special pentru tenul mixt, gras sau problematic. Conferă elsaticitate și...
25,51 RON
Pentru nuanțe de la verde de iarbă și până la verde mentă sau pal. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și melt &...
16,90 RON
Pentru nuanțe de la un galben viu veritabil și până la galben pai. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și...
15,50 RON
Extras din uleiul de măsline, remarcat pentru excelenta afinitate faţă de piele şi păr, este un activ cosmetic polivalent, non-gras, ce întărește bariera de protecție a pielii. Este ideal pentru...
17,99 RON
Este o formă stabilă şi liposolubilă a vitaminei C, cu proprietăţi antioxidante forte, utilizată în cosmetică pentru îmbunătăţirea aspectului, elasiticităţii şi condiţiei pielii, pentru prevenirea sau...
13,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?