0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Origine China

Ordoneaza dupa:
Este un cristal natural, un mineral recunoscut pentru proprietățile sale astringente, antibacteriene și hemostatice. Ideal pentru formularea deodorantelor și a compozițiilor aplicate după bărbierit sau ep...
4,99 RON
Benzi indicatoare pentru măsurarea valorii pH-ului unei soluții sau compoziţii cosmetice. Setul conține o scală colorimetrică de comparare 1-14 pH, cu rezoluția determinării de 1 unitate de pH....
9,99 RON
Este o substanţă de origine vegetală. Este recunoscută pentru efectul umectant şi hidratant forte.Este apreciată ca ingredient în produsele destinate îngrijirii pielii şi părului. Este utiliza...
12,99 RON
13,25 RON
Acidul kojic este un activ cosmetic apreciat pentru efectul depigmentar cutanat, inhibând producția de melanină. Reduce și estompează petele de vârstă, de soare, pistruii sau alte pigm...
1.799 RON
Cunoscut ca antiinflamator și antalgic puternic, este utilizat cu succes în caz de dureri articulare, nevralgice și musculare, reumatism, cefalee, crampe și congestii, artrită, tendinită. Este un u...
15,50 RON
Soda caustica puritate 99.6 % , sub forma de perle, ambalaj: punga 1 kg Soda este insotita de instructiuni de folosire/securitate. Pretul include TVA. Se elibereaza factura. Cititi...
13,99 RON
Uleiul esențial de eucalipt este recunoscut pentru acțiunea pozitivă asupra aparatului respirator. Este antimicrobian, expectorant și tonic. Dezodorizează și purifică aerul din încăperi, î...
11,50 RON
Promovează luminarea pielii și un ton uniform, reduce aspectul petelor și hiper-pigmentarea, face pielea mai clară și radiantă. Arbutină - descriere, recomandări Promovează luminarea pielii ș...
16 RON
Guma de Xanthan - E415- este extras din plante naturale. Se poate folosi ca agent de gelifiere și îngroșare, și este solubilă în apă. Poate fi dizolvată la rece și la cald, și se poate a...
11 RON
Se poate folosi si pentru obtinerea de macerat in ulei necesar la pretararea sapunurulor naturale. Compozitia bogata in vitaminele A, B, C, in saruri minerale si elemente precum fier, magneziu,...
2,50 RON
Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare și de sporire a fermității pieii. Se...
16,50 RON
Este unul dintre cei mai potenți antioxidanți naturali, un fenol obținut din surse vegetale cu acțiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce acționează împotriva îmbătrânirii cutana...
10,90 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!