Regulament General

1. Organizator:
Promotiile sunt organizate de către Estelina Construct Building SRL, înregistrată cu cod unic de identificare (CUI) RO16624698 și înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J03/1294/2004. Sediul social al organizatorului este situat în str. Rotaresti DN, nr. 140, com. Bascov, jud. Argeș.

2. Descrierea Promotiilor:
Promotiile constau în oferte de reduceri aplicate produselor vândute pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro. Aceste reduceri pot varia în funcție de produs și perioadă și vor fi specificate în detalii pentru fiecare promoție.

3. Eligibilitate:
Promoțiile sunt deschise tuturor clienților, atât persoane fizice care au implinit 18 ani cât și persoane juridice inregistrate in Romania. Angajații Estelina Construct Building SRL și membrii familiilor acestora nu sunt eligibili să participe.

4. Perioada Promoțiilor:
Fiecare promoție va avea o perioadă de desfășurare specificată pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro și în comunicările asociate.

5. Participare:
Participarea la promoții implică achiziționarea produselor la prețurile reduse în timpul perioadei promoției. Nu este necesară nicio înregistrare separată pentru a participa.

6. Reducerea Prețurilor:
Reducerile de preț vor fi aplicate produselor eligibile în timpul perioadei promoției. Prețurile reduse vor fi indicate pe site și vor fi valabile până la expirarea promoției.

7. Stoc Limitat:
Promoțiile pot avea stocuri limitate pentru anumite produse. Vânzarea se va face în ordinea primirii comenzilor până la epuizarea stocului.

8. Livrare și Plată:
Detaliile privind modalitățile de livrare și plată vor fi menționate pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro și vor fi aplicabile în timpul promoției.

9. Dreptul de Modificare sau Anulare:
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula orice promoție fără notificare prealabilă. Orice astfel de modificări sau anulări vor fi comunicate pe site.

10. Politică de Confidențialitate:
Informațiile personale furnizate în cadrul promoțiilor vor fi utilizate în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului www.sapunuri-handmade.ro și a Estelina Construct Building SRL.

11. Litigii:
Orice dispute legate de promoții vor fi supuse legilor României și vor fi soluționate de către instanțele competente.

Prin participarea la promoțiile de pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro, participanții sunt de acord să respecte acest regulament și să accepte deciziile luate de organizator în legătură cu promoțiile.


Regulament pentru Promoția "Summer end - Ultima lună a verii îți aduce 6% reducere la orice comandă!"

  1. Perioada promoției: Promoția "Summer end - Ultima lună a verii îți aduce 6% reducere la orice comandă!" este valabilă în perioada 05 august 2023 până pe 31 august 2023. Oferta este disponibilă numai în această perioadă și în limita stocurilor disponibile.

  2. Eligibilitatea participanților: Promoția este deschisă tuturor clienților, atât persoane fizice care au implinit 18 ani cât și persoane juridice inregistrate in Romania, care plasează o comandă pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro în intervalul menționat. Toate comenzile plasate în perioada promoției vor beneficia de 6% reducere din prețul total al coșului de cumpărături.

  3. Excluderi din promoție: Soda caustică, hidroxidul de potasiu si produsele care au deja aplicate alte reduceri nu intră în promoție și nu vor fi luate in considerare la calculul reducerii de 6%.

  4. Aplicarea reducerii: Reducerea de 6% se va aplica automat în momentul finalizării comenzii, în coșul de cumpărături, pentru toate produsele eligibile care nu fac parte din categoria de excludere.

  5. Comunicarea promoției: Promoția "Summer end - Ultima lună a verii îți aduce 6% reducere la orice comandă!" va fi anunțată și promovată pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro și în newsletterul companiei S.C. ESTELINA CONSTRUCT BUILDING S.R.L. Clienții abonați la newsletter vor fi notificați prin e-mail cu privire la această ofertă specială.

  6. Modificări și anulări: S.C. ESTELINA CONSTRUCT BUILDING S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau anula promoția în orice moment, cu o notificare prealabilă pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro.

  7. Decizii finale: Deciziile S.C. ESTELINA CONSTRUCT BUILDING S.R.L. cu privire la promoție și aplicarea reducerii sunt finale și definitive, fără a fi necesară furnizarea de explicații.

  8. Litigii: Eventualele litigii apărute în legătură cu promoția vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, competența revine instanțelor judecătorești din România.

Prin participarea la promoția "Summer end - Ultima lună a verii îți aduce 6% reducere la orice comandă!" de pe site-ul www.sapunuri-handmade.ro, participanții sunt de acord să respecte regulile prezentate mai sus și să se conformeze deciziilor luate de S.C. ESTELINA CONSTRUCT BUILDING S.R.L. cu privire la promoție.