Magazinul este doar ONLINE.

Estelina (sapunuri-handmade.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

    • Curier GLSLivrare in 1-2 zile lucratoare, Grila de calcul in functie de greutate:

            0.1 kg - 2 kg : 20.35 RON
            2 kg - 5 kg : 21.54 RON
            5 kg - 10 kg : 23.68 RON
            10 kg - 15 kg : 25.94 RON
            15 kg - 20 kg : 29.51 RON
            20 kg - 25 kg : 34.63 RON
            25 kg - 31,5 kg : 39.98 RON

    Curierul GLS are acoperire nationala, nu se percep taxe suplimentare de expediere, indiferent de localitate, pentru coletele cu greutate de pana la 31,5 kg.

    Pentru coletele ce depasesc 31,5 kg se vor calcula costuri suplimentare, ce vor fi cumunicate telefonic inainte de expediere, iar timpul de livrare se prelungeste cu o zi.      

    LIVRARE GRATUITA la comenzile mai mari de 200 lei si greutatea maxima 31,5 kg in orice localitate din Romania. Pentru cantitati mai mari va rugam sa ne contactati.

         Obs: In cazul in care solicitati redirectionarea coletului la o alta adresa fata de cea mentionata in comanda, costul redirectionarii va fi suportat de catre dvs.

              POLITICA DE RETUR

         Aveti posibilitatea de a returna produsele cumparate in termen de 15 zile calendaristice. Nu pot fi returnate urmatoarele produse: cele desigilate sau cele care au o valabilitate speciala, scazuta și sunt sensibile la factorii externi, cum ar fi caldura, frig etc.

         Va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa contact@sapunuri-handmade.shopmania.biz in care sa ne comunicati intentia de a returna produsele, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile returului. Costul transportului va fi suportat de catre dumneavoastra. In cazul in care produsul are defecte (dar se afla in aceeasi stare in care l-ati primit, adica nu prezinta urme de folosire, lovire, zgarieturi, etc.) sau v-am trimis din greseala alt produs decat cel pe care l-ati comandat, costul transportului va fi suportat de catre noi. Va vom returna contravaloarea produselor intr-un cont bancar comunicat de dvs. in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.

              ATENTIE

         Clientii persoane fizice sau juridice care refuza sau nu preiau coletul trimis prin curier sau posta de ESTELINA CONSTRUCT BUILDING SRL, la urmatoarea comanda au ca optiuni de plata doar transfer bancar sau plata cu cardul. Daca coletul este refuzat din nou, ne rezervam dreptul ca din suma achitata sa retinem valoarea transportului tur-retur.