0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ULEI ESENȚIAL DE PALMAROSA BIO - 10ml

  • Poze ULEI ESENȚIAL DE PALMAROSA BIO - 10ml
  • Poze ULEI ESENȚIAL DE PALMAROSA BIO - 10ml
     
Pin It


ULEI ESENȚIAL DE PALMAROSA BIO - 10ml

Pret: 10,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Are proprietăți antibacteriene și antifungice de excepție fiind util în deodorante, îngrijirea pielii cu probleme, a scalpului și picioarelor. Este apreciat și pentru efectul de stimulare a circulației periferice și de drenare limfatică.

Descarcati documentatia produsului de aici: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Palmarosa UE M-1038.pdf

Ulei esențial de Palmarosa - descriere, recomandări

Palmarosa este o plantă erbacee originară în India, cu flori asemănătoare mușcatei, are frunzele și tulpina subțiri ca iarba. Este recoltat înainte de apariția florilor, astfel frunzele dau un randament mai mare pentru extracția uleiului esențial bogat în geraniol.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din părțile aeriene ale plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros floral, dulce, pregnant

Ingrediente (INCI): cymbopogon martini oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de palmarosa

  • antifungic potent
  • antibacterian cu spectru larg
  • drenant al sistemului limfatic
  • stimulator al circulației periferice
  • regenerator cutanat
  • ușor astringent și cicatrizant
  • tonic al sistemului nervos, pozitivant
  • parfumant cu note dulci-florale


Recomandări, aplicații

  • ameliorarea afecțiunilor cutanate: micoze, eczeme, dermatoze
  • îngrijirea pielii mature, a tenului gras acneic
  • îngrijirea pielii afectate de acnee, cicatrici post acneice, plăgi
  • îngrijirea scalpului afectat de mătreață, seboree
  • igiena și îngrijirea părului gras
  • în deodorante pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute
  • pentru prepararea compozițiilor destinate drenajului limfatic și diminuarea edemelor
  • în caz de circulație sanguină deficitară
  • neutralizarea mirosului neplăcut în caz de transpirațe excesivă, inclusiv la picioare
  • pentru ameliorarea stărilor de stres, anxietate, iritabilitate, oboseală


Mod de utilizare

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, lapte de corp, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în deodorante, cremă de picioare
  • inclus în geluri, creme, uleiuri sau loțiuni pentru masaj facial și corporal
  • amestecat cu un ulei vegetal, pentru masaj aromaterapeutic pe abdomen sau la baza coloanei vertebrale
  • ca ingredient în șampoane, balsamuri, măști și frecții capilare
  • difuzat în aer pentru aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide (vezi articol tematic)


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Nepal



Produse similare


Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
Uleiul esenţial obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie. Este antiseptic natural regăsit și în numeroase preparate farm...
8,99 RON
Este un bun dezodorizant şi parfumant cu note citrate-ierboase, ce emană prospețime. Este apreciat și pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, fiind folosit în special în aplicaț...
8,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!