Ulei esential de Geranium 50 ml

69,60 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei esential de Geranium 50 ml

INCI: Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil

Uleiul esențial de geranium este fabricat organic, este distilat cu aburi din frunzele verzi delicate și vârfurile înflorite ale plantei Pelargonium x asperum (syn Pelargonium graveolens). Uleiul are o aromă citrică, proaspătă, florală cu note bogate, erbacee.
Uleiul esențial este foarte apreciat și utilizat în brandurile premium de parfumerie si cosmetice. 
Uleiul acesta este o alegere superioară pentru o gamă largă de îngrijiri corporale și utilizări de aromaterapie, este, de asemenea, un ingredient excelent de parfumerie. Uleiul de geranium hrănește în profunzime pielea și poate contribui la minimalizarea prezenței activității fungice nedorite. În cadrul aplicațiilor de îngrijire personală, uleiul esențial de geranium poate ajuta la calmarea și sprijinirea pielii problematice, rănite și mature. Este util și pentru gestionarea durerilor minore și a inflamației, precum și pentru a ajuta la ameliorarea spasmelor musculare nedorite. Se amestecă bine cu uleiurile esențiale din cadrul familiilor florale, citrice și lemnoase.
Uleiul esențial de geranium este înălțător și stabilizator. Ajută la gestionarea anxietății situaționale și a depresiei. În cartea Aromatherapy for Healing the Spirit (Aromaterapia pentru vindecarea spiritului) Gabriel Mojay afirmă că uleiul esențial de geranium poate ajuta la „dezechilibru al voinței” care se manifestă ca sentimente de stres, neliniște, iritabilitate, anxietate și frică.


Evitați aplicarea uleiului pe pielea sensibilă, iritată, lezată.
Nu este recomandata utilizarea uleiului nediluat, poate provoca iritații cutanate.
Nu este recomandat pentru uz intern. Uz cosmetic.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Produsul nu a fost testat pe animale.
Non OMG.

Atentie !

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Detalii

Categorii
Greutate
0.12 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review