Ulei esential de Bergamota fara bergapten 50 ml

52,54 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei esential de Bergamota fara bergapten 50 ml

INCI: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil
Țară de origine: Italia

Uleiul esențial de bergamotă, FCF (fără bergapten), numit și Ulei de bergamotă fără bergapten (BPF) este o alternativă binevenită la uleiul de bergamotă obișnuit pentru utilizare în îngrijirea pielii sau unde fotosensibilitatea creată de uleiul de bergamotă obișnuit ar fi o preocupare. FCF (fără furanocumarină) este un acronim folosit pentru a indica faptul că compușii chimici responsabili de sensibilizarea extremă a pielii la lumina soarelui au fost eliminați. În cazul uleiului de bergamotă, furanocumarina este bergaptenul. Acest lucru permite uleiului de bergamotă, FCF să fie utilizat în formulările de îngrijire a pielii și a părului, fără a vă face griji cu privire la expunerea la soare după utilizare.
Bergamota este unul dintre uleiurile esențiale utilizate în mod obișnuit în parfumerie pentru prospețimea sa dulce, unde adaugă o notă de vârf bogată, mai ales în tipurile de Eau de Cologne care produc o impresie de parfum proaspăt. Uleiul de bergamot poate ajuta, de asemenea, la reducerea durerii și inflamației, la minimalizarea activității bacteriene sau fungice nedorite, și la ameliorarea spasmelor musculare.
Uleiul esențial de bergamotă este profund relaxant și calmant. Este foarte plăcut și, în special, înălțător pentru spirit și poate ajuta la calmarea sentimentelor de furie sau frustrare. Este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru o noapte bună de odihnă și/sau să ajute la gestionarea anxietății situaționale în mod natural.


Evitați aplicarea uleiului pe pielea sensibilă, iritată, lezată.
Nu este recomandat utilizarea uleiului nediluat, poate provoca iritații cutanate.
Nu este recomandat pentru uz intern. Uz cosmetic.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Produsul nu a fost testat pe animale.
Non OMG.

Atentie !

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review