Poze EXTRACT DE CEAI VERDE BIO 10 ml

     
Pin It


EXTRACT DE CEAI VERDE BIO 10 ml

Pret: 7,96 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Un ingredient anti-aging recunoscut ce previne apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, este un excepțional activ antioxidant, antiinflamator, antiradicalar, cu efect de îmbunătățire a fermității pielii.

Extract de Ceai Verde - descriere, recomandări

Ceaiul verde este un arbust nativ în Asia în special în China. Pentru acest extract sunt valorificate frunzele tinere și mugurii plantei. Extractul de ceai verde este un ingredient anti-aging de excepție, apreciat pentru efectul de întârziere a procesului de îmbătrânire fizologică a pielii, este un excepțional activ antioxidant, antiinflamator, antiradicalar, cu acțiune de sporire a fermității pielii.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat Ecocert

Metoda de obținere: prin macerarea frunzelor uscate într-o mixtură de glicerină vegetală organică și apă purificată; compoziția este apoi conservată conform standardelor organice

Proprietăți organoleptice: lichid galben-maroniu cu miros caracteristic

Compuși principali:

  • theofilină, teobromină - antioxidant, antiinflamator, reducerea grăsimii subcutanate
  • proantocianidine, procianidine - stabilizarea colagenului, menținerea elastinei
  • tanini, catechine - antiradicalar, inhibă mediatorii pro-inflamatorii (prostaglandinele), antioxidant
  • epigallocatechin gallate (EGCg) - fotoprotector, antiinflamator, antibacterian

Ingrediente (INCI): aqua, glycerin^, camelia sinensis leaf extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid
* ingrediente din agricultură organică, ^ fabricat din ingrediente organice. 99.6% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 99.4% din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile extractului de ceai verde

  • antioxidant puternic
  • antiinflamator
  • antiradicalar, neutralizează radicalii liberi
  • fotoprotector
  • ușor astringent
  • tonifiant, stimulează microcirculația
  • combate degradarea colagenului


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea oricărui tip de ten
  • îngrijirea zonei ochilor
  • ten ridat, matur, îmbătrânit
  • piele lăsată, flască
  • cearcăne, ochi obosiți
  • ten tern, lipsit de vitalitate și strălucire
  • iritații, roșeață
  • pori dilatați, cuperoză, rozacee
  • protecție solară
  • protecția pielii față de factorii externi, poluare


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice
  • dozaj uzual recomandat 1-5%
  • se poate încorpora doar în formule care conțin și apă
  • în emulsii se adaugă la faza finală
  • important: nu este compatibil cu extractul concentrat din sâmburi de grapefruit
  • se pot prepara: tonere, creme, loțiuni, seruri apoase
  • produse de plajă și preparate ”after sun”
  • preparate de îngrijire a zonei ochilor


Mod de păstrare:
 la loc uscat și răcoros, după deschidere se recomandă păstrarea la frigider

Date de siguranță: a nu se ingera; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: extracte

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Bogat în vitamine și oligoelemente, este benefic pentru îngrijirea tenului mixt și gras în special, având proprietăți hidratante, astringente și de echilibrare a secr...
6,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?