Poze Ceramide 5 gr

     
Pin It


Ceramide 5 gr

Pret: 23,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un activ cosmetic foarte căutat și apreciat. Întărește bariera naturală a pielii, sporește elasticitatea și îmbunătățește hidratarea cutanată pe termen lung, protejează pielea de factorii externi, repară și protejează părul deteriorat.

Ceramide - descriere, recomandări

Un activ cosmetic foarte căutat și apreciat, ce întărește bariera naturală a pielii, sporește elasticitatea și îmbunătățește hidratarea cutanată pe termen lung, protejează pielea de factorii externi, repară și protejează părul deteriorat.

Ceramidele sunt foarte apreciate ca active cosmetice, utilizate în multe produse de îngrijire a pielii și părului de calitate și eficiente. Conțin molecule identice cu cele din piele, fiind astfel în mod particular potrivite pentru protecție pe termen lung și regenerarea pielii uscate sau sensibile.

Este fabricat printr-un proces de biofermentație patentat și are aceeași configurație ca și ceramidele prezente în mod natural în piele. Acest produs este o soluție gata de utilizat, solubil în uleiuri.

Am ales să oferim Ceramide III sub formă de mix cu alcooli grași de origine vegetală și nu în stare pură, deoarece sub această formă produsul este mult mai ușor de dozat în formule și de utilizat, mai ales în cosmtice preparate acasă sau în producție de loturi mici.
Isocetyl alcool și cetyl alcool sunt alcooli grași (complet diferiți de alcoolul tip spirt, volatil) ”prietenoși” cu pielea, sunt emolienți, nu usucă și nu irită pielea.

Substanță activă (Ceramide III) aprox.10%

Proprietăți organoleptice: pastă albă, aproape fără miros
Densitate: ~ 0,85

Ingrediente (INCI): isocetyl alcohol, ceramide np, cetyl alcohol


Proprietăți:

  • consolidează bariera naturală a pielii
  • protejează bariera lipidică a pielii, în special la tenul uscat sau matur
  • îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii
  • ajută la menținerea elasticității pielii
  • crește capacitatea de retenție a apei în piele
  • formează un strat protector împotriva pierderii de umiditate din piele
  • conferă părului vitalitate și strălucire, îi restaurează vigoarea
  • protejează firele de păr de daunele factorilor de mediu (UV)
  • protejează părul de deteriorarea chimică


Aplicații, utilizare:

  • dozaj indicativ: 0,25 - 5% în funcție de tipul de piele/păr și de efectul dorit
  • dozat la 0,25 - 2% în aplicații folosite regulat, pe termen lung; dozat la 2-5% în tratamente aplicate ocazional sau pe termen scurt
  • se poate include ca ingredient în preparate anhidre însă cele mai bune rezultate se obțin din compozițiile preparate prin emulsificare
  • se include în faza grasă a emulsiilor și necesită încălzire la 80-85°C
  • este foarte important ca produsul să fie complet și clar solubilizat în faza grasă

Se pot prepara:

  • creme hidratante pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel uscat, matur sau sensibil
  • creme protectoare sau reparatoare, inclusiv în aplicații pentru copii
  • creme pentru plajă și după plajă
  • balsamuri de păr, creme capilare cu sau fără clătire


Mod de păstrare:
 la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine Olanda