CEARA DE SOIA 100 GR
Descriere
Această ceară de soia este special concepută pentru lumânări în recipiente. Lumânările realizate cu această ceară vegetală pură au un aspect cremos, o suprafață netedă, o ardere curată și o bună răspândire a parfumului.
Documente:
Descriere și proprietăți: Ceară de Soia
Acest produs este biodegradabil și vegan. Nu conține produse de origine animală și nu a fost testat pe animale.
Ingrediente: Ulei vegetal hidrogenat
Aspect: fulgi (pachet de 100 g), bucăți mari (pachete de 1 kg->)
Punct de închegare 35-40°C
Punct de topire 45-53°C
INSTRUCȚIUNI
1. Pregătiți borcanul / recipientul, acesta trebuie să fie curat și cel puțin la temperatura camerei.
2. Așezați fitilul în borcan și fixați-l în poziție cu ajutorul unui clips de rufe.
3. Topiți ceara folosind un bain-marie, amestecați-o în timp ce se topește. Nu încălziți la peste 85°C sau pentru perioade lungi de timp.
4. Adăugați cantitatea dorită de colorant sau pigment împreună cu uleiul esențial sau parfumantul la alegere, până la 8-10 procente, și amestecați bine. Folosiți întotdeauna uleiuri esențiale și parfumante cu un punct de aprindere mai mare de 75°C.
5. Turnați în borcan la temperatura de turnare recomandată de 65-70°C. Lăsați să se solidifice lent.
6. Lumânările pe bază de ceară vegetală merită un timp de maturare de 3-4 zile înainte de a le aprinde pentru prima dată.
NOTĂ
Cerurile naturale tind să necesite fitiluri de dimensiuni mai mari decât cerurile de parafină tradiționale.
Mărimea și adâncimea bazinului de ardere afectează foarte mult răspândirea parfumului, astfel încât este necesar să se folosească fitilul adecvat.
O răcire mai lentă va încuraja aderența la recipient, în timp ce o răcire mai rapidă va încuraja desprinderea.
Ceara noastră de soia formează rar fenomenul de frost, totuși, în cazul unor schimbări bruște de temperatură, ca orice ceară de soia, se poate cristaliza.
Fiecare combinație de recipient, ceară, colorant, parfum și fitil trebuie să fie testată pentru calitatea arderii. Vă sugerăm să testați o cantitate mică de produs înainte de a începe producția pe scară largă.