0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze CEARA DE CANDELILLA 10 gr

     
Pin It


CEARA DE CANDELILLA 10 gr

Pret: 3,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

O ceară vegetală apreciată pentru efectul durizant și filmogen pe care-l conferă preparatelor de machiaj în special. Facilitează uscarea și aderența mascarei, turnarea și păstrarea texturii optime a rujurilor.

Ceară de Candelilla - descriere, recomandări

Ceara de Candelilla este secretată de arbustul Euphorbia cerifera nativ în Mexic și se obține prin cufundarea frunzelor în apă clocotită. Ceara se prelevează de la suprafața apei, apoi este încălzită la foc mic pentru a se elimina excesul de apă. Ceara se întinde în strat subțire și se lasă la răcit, după care se sparge în pelete.

Ceara de Candelilla este utilizată în diverse sectoare industriale, inclusiv în industria alimentară, dar este interesant și pentru cosmetică datorită proprietăților de durizare și glazurare, este un excelent agent filmogen și în același timp favorizează uscarea compoziției pe suprafața aplicată.
Este un ingredient important pentru formularea rujurilor protectoare pentru buzele uscate sau crăpate.

Datorită durității și topirii doar la temperaturi ridicate, ceara de candelilla joacă un rol important în formularea produselor de machiaj. Oferă stabilitate rujurilor, deodorantelor tip stick, creioanelor de contur și rimelului, care rămân stabile la temperaturi ridicate, aspect important pentru păstrarea integrității acestora mai ales pe timpul verii.

Ca ingredient inclus în compoziții cosmetice ajută pielea să rețină umezeala. Are rol de barieră formând un strat fin de protecție pe piele. Conferă unei compoziții cosmetice consistență și stabilitate.

Proprietăți organoleptice: pelete galbene, miros slab caracteristic
Punct de topire cca 68-70°C

Ingrediente (INCI): euphorbia cerifera (candelilla) wax


Proprietățile cearei de candelilla

  • texturant, durizant
  • filmogen
  • conferă rezistență la căldură
  • agent de adeziune, important pentru mascara și tuș de pleoape
  • stabilizator și agent de îngroșare pentru emulsii


Aplicații, recomandări

  • rujuri
  • balsamuri de buze
  • deodorante solide tip stick
  • mascara, tuș de pleoape
  • balsamuri și unguente consistente
  • creioane de machiaj
  • deodorante solide


Mod de utilizare

  • dozaj uzual recomandat 1 - 5%
  • ca ingredient în creme și emulsii, adăugată la faza uleioasă
  • în preparate anhidre, prin încălzire
  • ca ingredient pentru produse de machiaj: ruj, balsam și luciu de buze, creion de machiaj
  • în asociere cu guma de acacia pentru mascara și tuș de ochi
  • ca ingredient pentru stickuri deodorante
  • în creme filmogene, balsamuri protectoare, 1-3%


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz cosmetic

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Ceruri / gume

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Are un miros pătrunzător, floral-pudrat, senzual și pregnant. Se folosește în creme și balsamuri pentru îngrijirea și parfumarea pielii, pentru parfumarea săpunurilor sau î...
15,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!