Poze Apa de Melisa BIO* (melissa officinalis) 100 ml

     
Pin It


Apa de Melisa BIO* (melissa officinalis) 100 ml

Pret vechi: 11,47 RON Reducere 9%

Pret nou: 10,47 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este un hidrolat cu efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajută la cicatrizarea și repararea pielii, folosit în aplicații anti-aging și de tonifiere a tenului, de îngrijire a pielii sensibile, de reducere a roșeții și mâncărimilor.

Apă de Melisa - descriere şi recomandări

Apa de melisa, denumită şi apă de roiniţă (sau impropriu lămâiţă), este obţinută prin distilarea părţilor aeriene ale plantei originare din Asia Mică. Melisa este o plantă aromatică utilizată și în medicina naturistă.

Denumirea plantei provine din limba greacă, unde "melissa" înseamnă albină, deoarece albinele foloseau nectarul acesteia pentru producţia de miere. Chiar şi la noi, în România, planta se mai numeşte "iarba stupului". 

În cosmetică apa de melisa este interesantă pentru acţiunea de calmare a pielii iritate sau sensibile, pentru acţiunea antioxidantă şi tonică asupra pielii mature sau ridate. Parfumează fin compozițiile cosmetice, cu un miros plăcut.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu abur a părţilor aeriene (frunze, flori)

Zona geografică de provenienţă: Franţa

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid incolor, miros caracteristic erbaceu, uşor citric
Produs microbiologic pur, fără conservanţi. 

Ingrediente (INCI): melissa officinalis flower/leaf water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile apei de melisa

  • anti-age, antirid preventiv şi curativ
  • calmant, antiinflamator
  • netezeşte pielea
  • tonifiant cutanat
  • reparator, uşor cicatrizant
  • reduce mâncărimile și roșeața pielii

La ce vă poate ajuta

  • piele matură, lipsită de tonus
  • piele sensibilă, iritată, cu eczeme
  • erupţii cutanare, eriteme
  • compoziţii antirid
  • compoziţii calmante şi reparatoare
  • îngrijirea pielii uscate, fragile sau reactive

Cum se folosește în cosmetică

  • nediluată, direct pe piele prin pulverizare sau cu o dischetă
  • aplicată ca atare sau combinată cu alte ape florale pe ten, gât, decolteu
  • ca ingredient în cremele pentru îngrijirea tenului matur, ridat
  • ca ingredient în cremele şi loţiunile antirid preventiv sau curativ
  • poate fi adăugată la compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale la faza apoasă
  • încorporată într-o mască facială calmantă sau antiinflamatoare
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea pielii cu erupţii sau afectate de eczeme
  • ca ingredient în compoziţii de repararea pielii după expunerea la soare
  • ca ingredient în creme pentru calmarea iritaţiilor la copii, cremă de scutece

Păstrare:  ferit de lumină şi căldură, preferabil la frigider

Date de siguranţă: uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.11 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Cu acțiune calmantă și reconfortantă, apa de lavandă se folosește pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate, deteriorate sau afectate de soare ori de mici arsuri. Este benefică și pentru...
10,50 RON
Apreciată pentru efectul calmant și antiinflamator, apa de mușețel este utilă pentru igiena și îngrijirea pielii iritate, afectate de eczemă, psoriazis sau urticarie, se folosește și pentru a...
11,47 RON