Produse recomandate

Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de igi...
8,50 RON
Este regăsit în nenumărate aplicații cosmetice datorită proprietăților sale excepționale. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale...
16,99 RON
Unul dintre cele mai apreciate unturi cosmetice, bogat în fitosteroli, polifenoli și acizi grași esențiali. Protejează pielea, este nutritiv și emolient, facilitează regenerarea pielii deter...
63,50 RON

Ultimele produse adaugate

Este regăsit în nenumărate aplicații cosmetice datorită proprietăților sale excepționale. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale...
16,99 RON
Unul dintre cele mai apreciate unturi cosmetice, bogat în fitosteroli, polifenoli și acizi grași esențiali. Protejează pielea, este nutritiv și emolient, facilitează regenerarea pielii deter...
63,50 RON
Puteti descarca de aici documentatia(fisa) acestui produs: https: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Pigment cosmetic albastru 15 M-1220 (1).pdf Pigment albastru intens,...
6,50 RON
Puteti descarca de aici documentatia(fisa) acestui produs: https: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Pigment perlat albastru 83 M-1215.pdf Un albastru azuriu strălucitor, potrivit...
3,90 RON
Ulei de masline de calitate superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice.. Amesetc de uleiuri de masline originare din Uniunea Europeana. Declaratie nutritionala....
34,42 RON
INCI: Sodium hyaluronate Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil...
61,50 RON
Regenerant al pielii și tonifiant pentru scalp, este un bun adjuvant în tratamentul căderii părului. În plus, are proprietăți antibacteriene și antifungice și este foarte util in realiz...
8,50 RON
Pigment perlat de origine minerală, de culoare roz-carmin, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru emulsii și unturi de față sau de corp...
7 RON
INCI: Pimpinella anisum CAS: 84775-42-8 EINECS: 283-872-7 Ulei esențial de anason este un bun digestiv, un antiseptic puternic și ajută la tratarea răcelilor. Beneficiile uleiului de anason...
8,99 RON
Un pigment de o culoare intensă roz, strălucitoare, potrivit pentru ruj, gloss, farduri, blush și alte produse de machiaj. Se poate folosi și pentru colorarea gelurilor, a cremelor și pent...
7,99 RON
Pigment fin satinat auriu, cu reflexii luminoase, potrivit pentru farduri, ruj, balsam de buze și îndeosebi ca ingredient în uleiuri de corp sau creme pentru o piele strălucitoare....
4,99 RON
Un pigment de o culoare vie, strălucitoare, din care se pot prepara farduri pudră sau compacte. Se poate folosi și pentru colorarea gelurilor, a cremelor și pentru felurite produse decorative....
3,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?