Poze Ylang-Ylang BIO*, ulei esential (cananga odorata) 10 ml

     
Pin It


Ylang-Ylang BIO*, ulei esential (cananga odorata) 10 ml

Pret: 21,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Este o esență extrem de apreciată pentru parfumul său dulce floral, exotic, voluptuos și senzual. Are proprietăți stimulante, afrodisiace și antidepresive iar în cosmetică este folosit pentru calitățile sale de tonifiere, revitalizare și pentru a conferi strălucire părului.

Ulei esențial de Ylang-Ylang - descriere şi recomandări

”Floarea florilor” emană un parfum exotic intens și are proprietăţi antidepresive, afrodisiace și euforizante recunoscute. Esența extrasă din florile de ylang-ylang este apreciată în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietății și frustrărilor.
În cosmetică, uleiul esențial de ylang-ylang este folosit pentru parfumarea compozițiilor dar şi pentru efectul revitalizant, tonic și ușor seboregulator în aplicații cutanate și capilare.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a florilor, a treia distilare

Zona geografică de provenienţă: Madagascar

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate medie

Descriere olfactivă: parfum intens, dulce-floral, ușor balsamic

Ingrediente (INCI): cananga odorata flower oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de ylang-ylang

  • tonic, stimulator, revitalizant, euforic
  • echilibrant al sistemului nervos
  • antidepresiv, favorizează reducerea anxietății și iritabilității
  • antispasmodic
  • ușor seboregulator
  • tonifiant pentru piele și scalp, reconfortant pentru piele
  • parfumant pentru cosmetice și compoziții de parfumerie
  • are un miros intens, persistent

La ce vă poate ajuta

  • îngrijirea pielii în general, parfumarea pielii și a părului
  • îngrijirea părului și scalpului, pentru vigoarea și strălucirea firelor de păr, stimularea creșterii părului
  • ameliorarea stărilor de anxietate, depresie, stres, agitaţie, panică, libidou scăzut
  • detensionare prin masaj cu ulei sau cremă de corp, masaj cald, băi parfumate
  • crearea de parfumuri, în special feminine, prepararea de odorizante și alte soluții parfumante

Cum se folosește uleiul de ylang-ylang

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri, odorizante și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice 0,5-2%
  • diluat în ulei vegetal, aplicat sub formă de masaj general sau de-alungul coloanei vertebrale
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, balsamuri, unt sau lapte de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de șampoane, creme și măști capilare, seruri pentru păr
  • ca esență parfumantă pentru prepararea de odorizante, sprayuri de cameră, lumânări parfumate
  • ca ingredient pentru deodorante lichide tip gel sau solide (stick)
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
  • ca esență parfumantă pentru săpunuri melt&pour și CP
  • în candelă sau vaporizator pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicar
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • are un miros puternic; nu se recomandă folosirea în concentrație mare deoarece poate provoca greață și dureri de cap
  • uz extern

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Madagascar



Produse similare


Avand un parfum floral imbatator, acest ulei este utilizat in aromaterapie pentru a combate starile de anxietate, stres si depresie si este foarte folosit si in parfumeria de lux. Se poate...
12,82 RON
CE CONTINE Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa din planta Cananga Odorata. Ylang-ylangul, in zonele din care provine este numit „floarea florilor” pentru mirosul sau...
12,65 RON
Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?