Poze Vitamina C (acid ascorbic) uz cosmetic 25 gr

     
Pin It


Vitamina C (acid ascorbic) uz cosmetic 25 gr

Pret: 6,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Este un activ anti-aging remarcabil, puternic antioxidant, stimulează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează semnele de îmbătrânire, reduce pigmentarea pielii, uniformizează tenul, susține regenerarea pielii.

Vitamina C (acid ascorbic) - descriere, recomandări

Acidul ascorbic este o formă activă și naturală a vitaminei C, solubilă în apă și alcool. Este un activ anti-aging remarcabil, cu efect antiinflamator și antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului și sporește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul tenului ridat, reduce pigmentarea pielii, netezește tenul, susține regenerarea cutanată. Întârzie îmbătrânirea cutanată și formarea ridurilor, contribuie la repararea daunelor provocate de expunerea la soare și protejează la nivel celular de daunele razelor UV. Conferă un plus de luminozitate pielii, constituie un remediu natural anti-pigmentar dacă este utilizat pe termen lung. Este considerat un factor de întinerire a pielii, utilizat cu succes și în tratamentele dermato-cosmetice regenerative.

Proprietăți organoleptice: pulbere albă cristalină, fină, inodoră

Ingrediente (INCI): ascorbic acid


Proprietățile acidului ascorbic

  • puternic antioxidant, protejează pielea de daunele oxidative
  • antiinflamator potent
  • conferă luminozitate pielii, reduce pigmentația
  • reduce liniile fine și netezește ridurile
  • îmbunătățește elasticitatea și aspectul pielii
  • stimulează sinteza de colagen, ajutând menținerea volumului și fermității
  • contribuie la repararea pielii afectate de razele solare


Mod de utilizare în cosmetică

  • ca ingredient în prepararea diferitelor compoziții cosmetice care conțin și apă: creme, loțiuni, seruri, măști
  • nu trebuie supusă încălzirii; în emulsii se adaugă la faza finală, la rece
  • dozaj indicativ 0,2-0,5% pentru preparate cosmetice obișnuite, și până la 20% în aplicații topice, seruri depigmentare, diverse tratamente
  • poate provoca usturimi și înroșirea pielii dacă este folosită în dozaje mai mari de 5%, astfel, pentru seruri și tratamente, dozajul se va stabili în funcție de toleranța pielii și se poate crește progresiv
  • asociind vitamina C cu vitamina E dar și cu acidul Ferulic, se obține un efect sinergic interesant, cu accentuarea proprietăților antioxidante și anti-aging
  • vitamina C sub această formă este acidă, scade pH-ul compozițiilor în care este adăugată
  • vitamina C sub această formă este destul de instabilă și începe să se oxideze gradual, devenind inactivă în timp în contact cu apa, aerul și lumina
  • serurile ce conțin un procent ridicat de acid ascorbic trebuie păstrate la rece, în recipient opac și ferindu-le de contactul cu aerul; este indicat să se folosească într-un timp cât mai scurt


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

0757665889 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Vitamine cosmetice

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: Origine China



Produse similare


Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Ca aplicaţie cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature şi pentru regenerare după expunere...
10,60 RON
Retinyl palmitate este o formă a vitaminei A ce are stabilitate superioară retinolului, și odată absorbită în piele este transformată în retinol. Vitamina A şi derivaţii săi au beneficii multiple...
10,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?