0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze UNT DE SHEA BIO NERAFINAT 100 ml

     
Pin It


UNT DE SHEA BIO NERAFINAT 100 ml

Pret: 12,88 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Este regăsit în nenumărate aplicații cosmetice datorită proprietăților sale excepționale. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția pielii împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, revitalizarea podoabei capilare.

Unt de Shea bio - descriere, recomandări

Untul de Shea se obține din nucile arborelui Shea (Karité) ce crește spontan în savana africană. Arborele de shea este foarte important pentru dezvoltarea durabilă a economiei rurale africane. Este foarte apreciat grație proprietăților sale nutritive, protectoare, regeneratoare.

Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția pielii împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, revitalizarea podoabei capilare.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife
Untul de shea nerafinat are culoare gălbuie și un miros specific, considerat mai puțin plăcut.

Ingrediente (INCI): butyrospermum parkii butter*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile untului de shea bio nerafinat

  • antiinflamator (acid oleic, esteri ai acidului cinnamic)
  • calmează iritațiile, reduce roșeața
  • hrănește pielea în profunzime și menține nivelul optim de hidratare (polifenoli, acid steraic și oleic)
  • regenerator cutanat, epitelizant, facilitează cicatrizarea
  • antibacterian (peste 7 compuși catehinici)
  • protejează pielea de factorii externi (alantoină prin ocluzie, acid cinamic)
  • prelungește bronzul pileii
  • netezește ridurile și reduce semnele de îmbătrânire ale pielii
  • redă strălucirea și frumusețea părului, hrănește fibra capilară
  • protejează firele de păr, ajută la menținerea culorii


Recomandări și aplicații

  • îngrijirea pielii în general, a pielii uscate în particular
  • îngrijirea tenului uscat, în special iarna
  • protejarea pielii contra frigului și intemperiilor
  • pielea iritată de la scutece, epilare, bărbierit
  • pielea deteriorată, dură sau crăpată
  • erupții cutanate, eczeme, dermatite
  • mâini expuse la agresiuni chimice
  • regenerarea pielii în zone uscate precum călcâiele, genunchii sau coatele
  • după arsurile solare, leziuni superficiale ale pielii
  • balsamuri și creme antivergeturi
  • îngrijirea buzelor
  • scalp uscat, păr uscat, casant, păr vopsit


Cum se folosește untul de shea

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele; de preferat ca pielea să fie ușor umedă
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte uleioase pentru îngrijirea pielii în funcție de necesități
  • ca ingredient inclus în compoziții cosmetice pentru aplicare înainte și după expunerea la soare
  • ca ingredient în balsamuri sau unturi de masaj, diverse alifii cu extracte din plante
  • ca ingredient în măști pentru părul uscat, degradat, despicat și pentru disciplinarea părului creț sau rebel
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale, aplicat în timpul sarcinii pentru a menține suplețea pielii și pentru a preveni vergeturile; poate fi utilizat cu succes și după naștere pentru a îmbunătăți aspectul pielii
  • pentru formularea balsamurilor de buze
  • pentru formularea cremelor de noapte bogate, nutritive, vitaminizante, inclusiv aplicate pe pielea din jurul ochilor
  • inclus în compoziții de exfoliere mecanică - gomaj
  • ca ingredient în balsamuri sau creme pentru mâini și pentru îngrijirea picioarelor


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se folosi de persoanele alergice la latex; uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Unturi vegetale

Greutate produs: 0.12 kg.



Produse similare


Produsul este certificat BIO. A nu se folosi in alimentatie. toate tipurile de piele, in special cea uscata; riduri si semne de imbatranire; buze si zone delicate ale fetei; pielea...
16,50 RON
Este regăsit în nenumărate aplicații cosmetice datorită proprietăților sale excepționale. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale...
16,99 RON
Unt de Cacao - descriere şi recomandări Untul obţinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emolient...
9,90 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?