Poze Unt de mango 100ml

     
Pin It


Unt de mango 100ml

Pret: 15,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Arborele de Mango, nativ în India și Birmania, este azi cultivat în majoritatea regiunilor tropicale pentru fructele sale delicioase și energizante. Untul este extras din sâmburii fructului de mango.

Untul de mango este un veritabil deliciu pentru piele, are textura moale şi conferă pielii elemente esenţiale, lăsând-o hidratată, catifelată şi suplă.
Datorită conţinutului ridicat de acid stearic, untul de mango este recomandat şi în aplicații capilare pentru netezirea firelor, îngrijirea părului deteriorat, ameliorarea asprimii şi disciplinarea părului.

Cu un conţinut destul de ridicat de nesaponificabile, untul de mango este o alegere bună ca ingredient pentru o serie de preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului, dar poate fi aplicat și ca atare fiind moale și destul de uscat în comparație cu alte unturi vegetale.

Metoda de obţinere: prin presare şi extragere mecanică, rafinat cu aburi, filtrat şi purificat non-chimic

Zona geografică de provenienţă: India

Prezentare: la temperatura camerei are consistenţa solidă (se topeşte în contact cu pielea), culoare alb-crem, aspect grunjuros, miros crud specific
Densitate: 0,9 (100 ml = 90 gr)

Ingrediente (INCI): mangifera indica seed butter

Proprietăţi

  • emolient, dedurizant
  • regenerator al stratului lipidic al pielii
  • stimulator al sintezei de colagen
  • nutritiv, catifelant, hidratant
  • antioxidant (quercetin, mangiferin, acid cafeic)
  • reparator şi fortifiant al fibrei capilare

De ajutor pentru

  • îngrijirea pielii, în special a celei uscate, deshidratate, descuamate
  • îngrijirea tenului tern, devitalizat, uscat, ridat
  • îngrijirea pielii crăpate, dure, agresate de factori externi
  • menţinerea elasticităţii pielii
  • îngrijirea buzelor
  • îngrijirea mâinilor și picioarelor
  • îngrijirea pielii delicate a copiilor
  • îngrijire capilară, păr degradat, uscat, cu vârfuri despicate, greu de pieptănat

Utilizare în cosmetică

  • untul de mango este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • dacă se aplică simplu, se va topi în palme în prealabil și este indicat ca pielea să fie proaspăt igienizată şi încă uşor umedă
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale și extracte sau active uleioase, pentru prepararea cremelor bogate și a balsamurilor
  • combinat cu alte unturi și uleiuri vegetale pentru prepararea unui unt de corp
  • simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale, aplicat regulat în timpul sarcinii pentru a menţine supleţea și elasticitatea pielii
  • ca ingredient în creme emulsionate, lapte de corp, cremă pentru mâini sau picioare
  • ca ingredient în creme protectoare pentru pielea expusă la factorii de mediu
  • ca ingredient în formularea cremelor pentru piele sensibilă, delicată
  • ca ingredient în măşti nutritive și balsamuri capilare, creme pentru păr
  • aplicat ca atare pe părul curat, îndeosebi pe vârfurile uscate sau despicate

Păstrare: fiind un unt rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: a nu se folosi de persoanele care prezintă alergie la nucifere; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Unturi vegetale

Greutate produs: 0.12 kg.



Produse similare


Unt de Cacao - descriere şi recomandări Untul obţinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și...
9,90 RON
Obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul. Principalii constituenți activi:...
12,99 RON
Produsul este dezodorizat . Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de...
22,27 RON