Poze Ulei samburi struguri pur - 500 ml

     
Pin It


Ulei samburi struguri pur - 500 ml

Pret: 23,64 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Acest ulei nu este presat la rece.

Uleiul de samburi de struguri reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, marind totodata capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar.  Este bogat in substante minerale precum cupru, seleniu, zinc.

Uleiul de samburi de struguri actioneaza totodata precum un catalizator in ceea ce priveste actiunea vitaminei C in organism si imbunatateste memoria, impiedicand aparitia afectiunile degenerative ale creierului. Uleiul din samburi de struguri este un produs naturist cu adevarat miraculos si are un gust cu adevarat placut care il face excelent in prepararea unor salate delicioase. Poate fi utilizat si in cadrul prajelilor, insa este de preferat a fi evitat in aceasta varianta caci prin supraincalzire risca sa piarda o buna parte din proprietatile sale terapeutice. Este de aceea indicat a fi consumat in stare pura, nepreparat.

Pentru a mari capacitatea de rezistenta a organismului in fata anumitor boli infectioase se fac chiar cure cu acest ulei, consumandu-se zilnic, timp de patru saptamani, 20 de grame de ulei de samburi de struguri.

Consumarea unei lingurite de ulei de samburi de struguri pe zi sau consumarea lui in mod regulat, pe o perioada de timp indelungata, reduce cu mult sansele aparitiei bolilor vasculare, a aterosclerozei, a bolilor de natura circulatorie sau chiar a artritei.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.6 kg.



Produse similare


Ulei din samburi de struguri - este un ulei cu un puternic rol antioxidant, contribuind la menţinerea elasticităţii vaselor de sânge şi la scăderea nivelului colesterolului. Ulei din s&ac...
11,20 RON
INCI: Vitis vinifera seed oil Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asu...
7,99 RON
8,99 RON
Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect: grăsime solidă, culoare albă Este obtinut din samburii fr...
36,95 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?