Poze Ulei ricin cosmetic BIO - 250 ml

     
Pin It


Ulei ricin cosmetic BIO - 250 ml

Pret vechi: 27,67 RON Reducere 7%

Pret nou: 25,67 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Ulei presat la rece.  A nu se folosi in alimentatie.

Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de ricin este folosit de foarte multa vreme sub forma de substanta cosmetica, iar cea mai mare parte a femeilor care l-au utilizat, il folosesc in continuare si sustin ca uleiul face mai mult decat ar fi putut spera.

Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati. Desi are un gust puternic si destul de neplacut, acest ulei este folosit in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, textilelor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.9 kg.

Producator: Origine Romania



Produse similare


Produs certificat BIO. Ulei presat la rece. Bun pentru piele: datorita bogatiei de vitamina E, una din vitaminele esentiale, alaturi de vitamina A, pentru reinnoirea celulelor pielii. Si...
19,99 RON
Produsul este certificat bio. Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea...
17,54 RON
INGREDIENTE: ulei de ricin (Ricinus Communis) 100 % pur . Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid ricinoleic. Proprietăți te...
14,40 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?