0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ulei ricin cosmetic BIO - 100 ml

     
Pin It


Ulei ricin cosmetic BIO - 100 ml

Pret: 17,54 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Produsul este certificat bio.

Ulei presat la rece.  A nu se folosi in alimentatie.

Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de ricin este folosit de foarte multa vreme sub forma de substanta cosmetica, iar cea mai mare parte a femeilor care l-au utilizat, il folosesc in continuare si sustin ca uleiul face mai mult decat ar fi putut spera.

Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati. Desi are un gust puternic si destul de neplacut, acest ulei este folosit in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, textilelor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent.

Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru:

  • Cresterea parului ;
  • Ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze;
  • Prevenirea deteriorarii parului;
  • Tratarea parului uscat ;
  • Stralucirea si hidratarea parului si scalpului;
  • Prevenirea scalpului uscat;
  • Imbunatatirea starii generale de sanatate;
  • Prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.

Alte beneficii :

  • Gene mai lungi si mai dese ;
  • Unghii mai rezistente ;
  • Maini mai fine ;
  • Piele mai curata si mai hidratata.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.2 kg.

Producator: Agricultura Non UE



Produse similare


Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de...
25,67 RON
27,67 RON
Produs certificat BIO. *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Ulei presat la rece si filtrat, a nu se folosi in alimentatie. Uleiul de jojoba bio controleaza...
42,99 RON
Renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte...
13,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!