Ulei esential NAH de patchouli 50 ml

71,99 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei esențial NAH de patchouli 50 ml

INCI: Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil

Uleiul esențial de patchouli este distilat cu aburi din frunzele verzi bogate ale ierbii stufoase Pogostemom Cablim, cultivate pe câmpurile situate în pădurile tropicale din Indonesia. Uleiul acesta autentic, cu adevărat fin, de calitate superioară, are o aromă dulce-ierboasă, pământească, senzuală, radiantă.

În parfumeria naturală este utilizat pe scară largă ca fixativ de parfum. În afară de a fi un parfum celebru, este incredibil de hrănitor pentru piele și se adaugă la multe produse de piele (skincare). Este eficient pentru pielea lipsită de ton,pentru celulită, pentru abordarea pielii încrețite, îmbătrânite și pentru condițiile de acnee, iritare, uscăciune,eczeme și alte probleme ale pielii. De asemena, poate ajuta la dureri minore, reduce problemele nedorite fungice și ale bacteriilor, și poate ajuta la stimularea unui sistem imunitar compromis.

Emoțional și energic, este un ulei rafinat și înălțător, pentru utilizarea în perioade de depresie sau anxietate. Poate să deschidă inima și mintea, înălțând simțurile și conectând cu ființa interioară senzuală. De asemea uleiul este foarte apreciat pentru puterea sa senzuală în crearea unei atmosfere amoroase.  Adăugarea uleiului în difuzor de aromaterapie va crea un spațiu dulce  pentru a deveni înălțat și adorat.

Uleiul de patchouli este un ulei esențial puternic, trebuie folosit cu precauție, maxim 2% concentrat, în creme și loțiuni de corp pentru ten gras sau acneic, creme anticelulitice, șampoane pentru păr gras, săpunuri handmade etc.

Aspect: lichid de culoare maroniu.

Nume comune: Patchouly, Puchaput, Pachouli

Evitați aplicarea uleiului pur pe piele, folosiți diluat în uleiuri vegetale sau în produse cosmetice.

Nu este indicat femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor mai mici de 3 ani, persoanelor cu probleme grave de sănătate.

Nu este recomandat pentru uz intern. Uz cosmetic

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul nu a fost testat pe animale.

Non OMG.

Țara de origine: Indonesia.

Atentie! Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Detalii

Categorii
Greutate
0.12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review