Poze Ulei esential extra puternic de portocale dulci, 45 ml

     
Pin It


Ulei esential extra puternic de portocale dulci, 45 ml

Pret: 33,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

NCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil
CAS: 8008-57-9

Uleiul esențial de portocale este uleiul esențial de Citrus Aurantium. Poate fi utilizat pentru a trata indigestia, răceala și stressul. Are un efect calmant general, anti-inflamator, antiseptic, detoxifiant, odorizant și totodată liniștește pielea.

Uleiul esențial de portocale ajută în suportarea bronșitei și a gripei. Ajută absorbția de vitamina C și întăreşte rezistența organismului. Calmează durerile musculare și articulare. Ajută la stoparea diareei și ajută regleare tranzitul intestinal.

Se poate utiliza în aromaterapie pentru parfumarea băilor. Prin masare îngrijeşte pielea, are efect calmant, antibacterian. Ca apă de gură are un efect antibacterian, și detoxifiant. Prin evaporarea creează un mediu plăcut astfel ameliorează starea de insomnie la adulți și la copii.

Uleiul esențial de portocale în industria cosmetică se utilizează în produse pentru: tratarea părului deteriorat, șampoane, creme de îngrijire a mâinilor, creme de îngrijire a picioarelor (reduce senzaţia de greutate în picioare), produse de îngrijire a tenului. Ameliorează simptomele gingivitei. Este o componentă de bază a produselor aromaterapeutice pentru baie şi pentru produsele de îngrijire a pielii.

Uleiul esențial de portocale dulci redă echilibrul natural al pielii uscate sau grase. Acesta imbunătățește circulaţia sanguină periferică, Indepărtează celulele moarte astfel restructureaza şi catifeleaza pielea. Îmbunătățește aspectul pielii. Ajută în tratarea celulitei. Parfumul de portocale dulci aduce un echilibru emoțional. Poate avea efect de calmare sau învigorare şi stimulare a trupului şi a sufletului. Foarte eficient în tratarea depresiei sau pentru tratarea stărilor de tristeţe şi problemelor de cădere nervoasă sau anxietate. Ajută la crearea unei stări de armonie. Ajută la realizarea unei atmosfere creativitatea. (100% pur).

Concentraţia recomandată în produsele cosmetice 0,1 - 1%.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.07 kg.

Producator: America de Sud



Produse similare


NCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil CAS: 8008-57-9 Uleiul esențial de portocale este uleiul esențial de Citrus Aurantium. Poate fi utilizat pentru a trata indigestia, răceala și stressul....
8,50 RON
CE CONTINE Este obtinut prin distilare cu vapori de apa din coaja de portocala. CUM ACTIONEAZA Folosirea uleiului de portocal in aromolampa are actiune favorabila asupra sistemului...
6,99 RON
Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare...
9,99 RON