Poze Ulei esential de lavandina - 10 ml

     
Pin It


Ulei esential de lavandina - 10 ml

Pret vechi: 9,36 RON Reducere 11%

Pret nou: 8,36 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Ulei esenţial de lavandină - 100 % pur fără adaos.

  INGREDIENTE: ulei esenţial de lavandină(lavandula hybrida)

Mod de utilizare:

Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.

Baie:5-10 picături în apa de baie.

Aromaterapie: 3-5 picături amestecat cu apă.

-are note de vârf florale şi proaspete cu tonuri ierboase, care se poate combina cu uleiurile esenţiale din plantele aromatice, citrice sau florale.

Proprietăţi: analgezic, antidepresiv, antiviral, dezodorizant, hipotensiv, tonic general şi nervos.  Este cel mai utilizat ulei esenţial în aromaterapie şi nu numai, datorită proprietăţilor sale de echilibrare şi normalizare a funcţiilor organice şi a stărilor emoţionale. Are efecte calmante, relaxante şi revigorante. Amestecat în uleiurile de baie sau de masaj înlătură durerile musculare, adăugat în apa de baie sau picurat pe o batistuţă ajută în caz de insomnie. Este adjuvant în caz de răceală şi gripă, cu rol antiviral folosit în inhalaţii la abur. Durerile de cap, pot fi şi ele atenuate cu comprese reci cu ulei esenţial de levănţică sau prin masarea tâmplelor. Este un bun insecticid, reduce discomfortul cauzat de înţepăturile de insecte, ajută vindecarea arsurilor minore, cicatrizant. În industria cosmetică este utilizat în creme, loţiuni, săpunuri, uleiuri de masaj pentru mirosul său plăcut, dar şi în parfumerie. Pe plan psihologic este antidepresiv, liniştitor şi atenuează simptomele sindromului premenstrual.

A nu se utiliza nediluat!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A se evita contactul cu ochii!

Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alăptează, persoanelor alergice la acest produs.

Unele uleiuri pot provoca reacţii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesară testarea sensibilitaţii

Numai pentru uz extern!

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare gas...
9,99 RON
Ambalare: Flacon sticla 10ml Ingrediente: Ulei volatil de Cimbru obtinut prin distilare cu vapori de apa din varfurile inflorite ale plantei. Utilizare: Uz intern: se va utiliza conform...
9,90 RON
11,90 RON
Bactericid, antiseptic și antiviral puternic, în același timp afrodisiac și neurotonic, uleiul esențial de Cuisoare are multiple întrebuințări în cosmetica homemade, de la loțiuni antiac...
9,13 RON