0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ULEI ESENTIAL DE DAFIN 10 ML

     
Pin It


ULEI ESENTIAL DE DAFIN 10 ML

Pret: 17,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Cunoscut antibacterian cu spectru larg, antifungic și antalgic, este folosit pentru igienă orală, micoze și infecții cutanate, inflamații, dureri reumatismale. Este antioxidant, purifiant pentru piele și scalp, tonifiant capilar și tonic general.

Puteti descarca fisa produsului de aici: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Ulei esential de dafin M-1164.pdf

Ulei esențial de Dafin - descriere, recomandări

Uleiul distilat din frunzele de dafin este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, antiinflamatoare și antalgice, folosit în aplicații aromaterapeutice în caz de micoze și infecții cutanate, dureri reumatismale și musculare. În cosmetică este utilizat pentru îngrijirea și igiena pielii și a părului, fiind tonifiant, antioxidant și purifiant.

Alte denumiri: laur, laur nobil, laur comun

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din frunze

Proprietăți organoleptice: lichid clar galben pal, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros pregnant specific, erbaceu, condimentat, ușor camforos și dulceag

Ingrediente (INCI): laurus nobilis leaf oil


Proprietățile uleiului esențial de dafin

  • antibacterian puternic cu spectru larg
  • antiviral, antifungic
  • purifiant
  • antiinflamator
  • antioxidant
  • antalgic, ameliorează durerile
  • expectorant și mucolitic
  • tonifiant capilar, stimulează creșterea părului
  • tonic general, ajută la concentrare și încrederea în forțele proprii


Aplicații, recomandări

  • ten gras, ten cu tendințe acneice
  • ten tern, matur
  • afecțiuni cutanate: acnee, furuncule, ulcere
  • micoze și infecții cutanate
  • reumatism, artrite, nevralgii
  • afecțiuni respiratorii
  • igienă intimă (Candida)
  • probleme ale scalpului, mătreață
  • igienă orală, afte bucale, gingivite
  • astenie mentală, depresie


Utilizare în cosmetică și aromaterapie

  • este un produs ce nu se aplică pur pe piele, doar diluat cu ulei vegetal sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice și de aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5 – 2%
  • diluat în ulei vegetal, 10-60 picături la 100 ml ulei
  • se poate include ca ingredient în tonere, loțiuni, creme, măști, frecții capilare, șampoane, seruri, balsamuri
  • ca ingredient în pastă de dinți, apă de gură sau soluții de masaj gingival
  • ca ingredient în unguente, balsamuri sau geluri pentru aplicații locale
  • diluat în ulei vegetal pentru masaj pe plexul solar pentru intuiție, inspirație, încredere în sine; pentru frecții pe cutia toracică și partea superioară a spatelui în caz de gripă, viroze, afecțiuni respiratorii
  • în vaporizatoare sau lumânări de aromaterapie


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.05 kg.

Producator: Origine Croatia



Produse similare


Tonic general, antifungic și antibacterian cu spectru larg, activator al circulației sanguine, uleiul de scorțișoară este în același timp un ajutor în combaterea stărilor de depresie și apatie,...
10,99 RON
Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
Puteti descarca documentatia(fisa) acestui produs de aici: https: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/ulei esential de cuisoare .pdf Bactericid, antiseptic și antiviral puternic,...
7,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?