Poze Ulei din Samburi de Struguri, rafinat 90gr

     
Pin It


Ulei din Samburi de Struguri, rafinat 90gr

Pret: 10,76 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

INCI: Vitis vinifera seed oil
Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra tenului gras, acneic sau cu pori dilataţi. Se absoarbe ușor, fără a încărca tenul

Acest ulei de culoare ușor verzuie, cu miros neutru, este obținut prin presarea sâmburilor de struguri și rafinare. Uleiul din sâmburi de struguri este un ulei versatil, cu beneficii pentru toate tipurile de ten. Conținutul ridicat de vitamina E, polifenoli și Omega 6 (peste 70%), substanțe active cu puternice proprietăți antioxidante și regenerante, îl recomandă pentru întreținerea tenului matur. În plus, uleiul din sâmburi de struguri reglează secreția de sebum și reduce dimensiunea porilor dilatați, fiind indispensabil pentru realizarea produselor destinate tenului gras sau acneic.

Uleiul de Struguri este recomandat pentru:

  • îngrijirea tuturor tipurilor de ten, dar în special a tenului gras/acneic și a tenului matur
  • masajul tenului și al corpului
  • includerea în loțiuni ușoare pentru corp/ten

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură, în recipientul bine închis.

Mod de utilizare:

  • Singur sau în combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de ex vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2) pentru a prepara serumuri pentru față, corp sau păr.
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza uleioasă.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru ten matur
  • loțiuni ușoare pentru pielea acneică
  • uleiuri de masaj facial sau corporal

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.1 kg.



Produse similare


Ulei din samburi de struguri - este un ulei cu un puternic rol antioxidant, contribuind la menţinerea elasticităţii vaselor de sânge şi la scăderea nivelului colesterolului. Ulei din s&ac...
11,20 RON
INCI: Vitis vinifera seed oil Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asu...
9,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?