Poze Ulei de Shea 90 gr

     
Pin It


Ulei de Shea 90 gr

Pret vechi: 11,99 RON Reducere 8%

Pret nou: 10,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Uleiul ideal pentru pielea sensibilă, deshidratată, crăpată și pentru părul uscat, cu vârfuri despicate. Obținut din untul de shea, mai ușor de folosit (fiind fluid) și mai bogat în tocoferoli, fitosteroli și triterpeni decât acesta.
INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) extract and Citric acid (antioxidant)

Obținut prin fracționarea untului de shea și rafinare, uleiul de shea este mai concentrat în compuși nesaponificabili (minim 6%) și este mai ușor de folosit, fiind fluid la temperatura camerei.

Acești compuși nesaponificabili (tocoferoli, fitosteroli, triterpeni, kariteni) îi conferă uleiului de shea prețioase virtuți cosmetice:

  • promovează regenerarea epidermei și elasticitatea pielii
  • protejează împotriva radicalilor liberi, are efect antioxidant
  • contribuie la factorul de protecție solară a loțiunilor de plajă
  • are efect emolient și filmogen asupra pielii și părului, ajutând la creșterea nivelului de hidratare
  • are efect antiinflamator, fiind potrivit pentru pielea sensibilă, uscată
  • repară porțiunile foarte uscate, crăpate ale pielii


Uleiul de shea se folosește în prepararea cosmeticelor pentru:

  • tenul uscat, sensibil
  • corp
  • păr uscat, cu vârfurile despicate
  • pielea sensibilă
  • bebeluși
  • plajă și după plajă
  • buze
  • mâini
  • masaj


Uleiul de shea se poate folosi

  • ca atare, direct pe piele și păr, sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și activi liposolubili
  • în emulsii, în faza uleioasă; se poate încălzi, fiind un ulei stabil, deși expunerea îndelungată la căldură îi poate scurta termenul de valabilitate

0757665889 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


INCI: Helianthus annuus seed oil (and) Brassica Campestris Oleifera oil (and) Daucus Carota Extract Bogat în vitamina A, având efect antioxidant, uleiul de Morcovi revitalizează pielea...
6,99 RON
Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor. Uleiul de Avocado...
6,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?