Poze Ulei de samburi de palmier (palm kernel) 500 gr

     
Pin It


Ulei de samburi de palmier (palm kernel) 500 gr

Pret: 36,95 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Se livreaza la punga.

INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis)

Uz cosmetic!

Aspect:  grăsime solidă, culoare albă

 

Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier).

Se recomanda in special in fabricarea sapunurilor naturale, este ulei care face spuma si care poate inlocui cu brio uleiul de cocos. Face un sapun tare, dar mai conditionator si mai hidratant decat cel cu ulei de cocos. De asemenea, ca si cocosul, folosit in cantitati mari, accelereaza saponificarea.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.52 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


INCI: Vitis vinifera seed oil Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asu...
8,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?