Poze Ulei de Migdale dulci BIO*, virgin

     
Pin It


Ulei de Migdale dulci BIO*, virgin

Pret: 24,16 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Un ulei fin, nutritiv și emolient, potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă. Este ideal pentru masaj corporal și facial fiind delicat, calmant și catifelant.

Ulei de Migdale - descriere şi recomandări

Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calităţile deosebite ale sâmburilor sale, apreciate atât în gastronomie cât şi în cosmetică. Utilizat încă din antichitate pentru îngrijirea pielii, uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale datorită proprietăților sale emoliente, nutritive, calmante și catifelante.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din sâmburi

Zona geografică de provenienţă: Maroc/Italia

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid limpede, gălbui, miros fin caracteristic

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie destul de grasă, slab-comedogenic*
*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI): prunus amygdalus dulcis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de migdale

  • emolient, înmoaie pielea și o protejează de deshidratare
  • nutritiv, hrănește pielea și contribuie la regenerarea cutanată
  • contribuie la menținerea integrității barierei de protecţie proprie pielii
  • catifelant, delicat, conferă pielii finețe și o strălucire mătăsoasă
  • calmant, reduce iritațiile și mâncărimile

La ce vă poate ajuta

  • îngrijirea pielii uscate, aspre, sensibile
  • îngrijirea pielii afectate de iritații, roșeață, mâncărimi
  • calmarea pielii după expunerea la soare
  • ca bază pentru masaj facial şi corporal
  • ca demachiant delicat
  • îngrijirea pielii gravidelor (vergeturi preventiv)
  • îngrijirea pielii din jurul ochilor, îngrijirea buzelor

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • combinat cu uleiuri esenţiale specifice şi alte uleiuri vegetale, pentru masaj corporal sau facial
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice pentru îngrijirea tenului și a zonei ochilor: creme, seruri, loțiuni, lapte demachiant
  • ca ingredient în preparate pentru îngrijire corporală: cremă, balsam, unt de corp, lapte de corp, ulei de corp, cremă de mâini
  • ca atare sau ca ingredient pentru compoziții de îngrijire a buzelor
  • inclus în balsamuri și măşti capilare, îndeosebi pentru păr uscat

Sinergii speciale

  • combinat cu apă de albăstrele pentru un demachiant bifazic
  • combinat cu ulei esenţial de lavandă şi bisabolol pentru calmarea pielii
  • combinat cu unt de shea şi ulei de rosa mosqueta pentru vergeturi preventiv
  • alături de uleiul de avocado și untul de murumuru pentru îngrijirea mâinilor și a pielii deteriorate
  • cu ulei de borago și ulei esențial de morcovi pentru masaj facial
  • cu ulei de monoi sau ulei de vanilie pentru masaj corporal

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: a se evita de către persoanele alergice la nuci/oleaginoase; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: Origine Maroc



Produse similare


INCI: Prunus amygdalus dulcis oil Bogat în fitosteroli și acizi grași, uleiul virgin de migdale este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scu...
15,99 RON
Are o eficienţă nutritivă superioară fiind bogat in vitamina A, B si E . Se utilizează prin aplicare şi masare locala, având efect asupra pielii: hidratant, anticelulitic, hipertonifiant mamar...
9,99 RON
12,42 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
17,21 RON
20,25 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?