Poze Ulei de Macadamia, virgin 100 ml

     
Pin It


Ulei de Macadamia, virgin 100 ml

Pret: 14,16 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Un ulei ușor cu textură plăcută, este nutritiv, emolient şi acţionează pentru refacerea integrităţii cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor şi restructurarea pielii degradate. Penetrant, este rapid absorbit de piele și nu lasă peliculă grasă.

Ulei de Macadamia - descriere şi recomandări

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi graşi esenţiali, este o bogată sursă de acid palmitoleic, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutante. Este un ulei cu o absorbţie rapidă, hrănitor, calmant şi o bună bază pentru felurite preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului.

Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

Prezentare: lichid clar gălbui, vâscozitate medie, miros fin asemănător cu cel de alune

Pe piele: absorbţie rapidă, senzaţie destul de uscată

Ingrediente (INCI): macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil

Proprietăţile uleiului de macadamia

  • bine absorbit de piele, nu lasă peliculă grasă
  • contribuie la buna funcţionare a barierei hidro-lipidice a pielii
  • restructurant, ușor cicatrizant
  • reduce mâncărimile, roşeaţa și iritaţiile
  • contribuie la regenerarea ţesuturilor
  • catifelant, conferă fineţe pielii
  • protector capilar şi cutanat
  • hrănitor, emolient
  • prin masaj, favorizează micro-circulația și tonifică sistemul limfatic

La ce vă poate ajuta

  • este un produs potrivit pentru orice tip de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras
  • pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă
  • vergeturi, în special preventiv
  • cuperoză şi probleme circulatorii, picioare grele
  • piele iritată, crăpată, aspră, agresată
  • îngrijirea buzelor
  • ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active
  • protecţia părului faţă de daunele factorilor de mediu
  • menţinerea culorii părului

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • inclus în compoziţii cosmetice ca ingredient, pentru: creme, loțiuni, seruri, măști, balsamuri, uleiuri de masaj facial
  • ca ingredient în demachiante, produse de machiaj, fond de ten
  • ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
  • alături de ingrediente specifice pentru prepararea de creme şi uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
  • ca ingredient în balsamuri şi creme pentru drenaj limfatic
  • aplicat pe păr ca atare, în special pe vârfuri, simplu sau ca bază pentru un ser
  • ca ingredient în preparatele de îngrijire capilară sub formă de creme sau balsamuri, pentru hrănire și protejarea culorii

Sinergii speciale

  • cu ulei de rosa mosqueta şi ulei din germeni de grâu pentru vergeturi
  • cu ulei esenţial de chiparos și extract de chili pentru efectul circulator
  • cu unt de murumuru pentru îngrijirea mâinilor, piele aspră

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: persoanele alergice la oleaginoase să consulte un medic înainte de aplicare; uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: Origine kenya



Produse similare


Un ulei fin, nutritiv și emolient, potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă. Este ideal pentru masaj corporal și facial fiind delicat, calmant și catif...
24,16 RON
Grație concentrației în acizi grași esențiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii. Este un ingredient de bază pentru cremele de plajă, uleiurile de mas...
12,85 RON
13,85 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?