0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ulei de Cocos 1 kg

     
Pin It


Ulei de Cocos 1 kg

Pret: 19,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Ulei de cocos 1kg (±7g) Uz cosmetic

100% ulei de cocos pur natural, filtrat , nehidrogenat.

Uleiul de nucă cocos în cosmetică:

  • Este ingredientul principal al săpunurilor hand-made.
  • Se poate utiliza ca și ulei de masaj fiind foarte hidratant și în combinație cu alte uleiuri cum ar fi uleiul de jojoba sau uleiul de ricin;
  • Uleiul de cocos este ideal și pentru curățarea feței sau îndepărtarea machiajului, aplicat cu o dischetă de vată înlătură cu ușurință machiajul;
  • Este ideal pentru tratarea părului uscat și mâinilor uscate.

Ulei nehidrogenat.

Uleiul de palmier împreună cu uleiul de cocos, sunt printre cele câteva grăsimi vegetale extrem de saturate. El este semi-solid la temperatura camerei și conține mai multe grăsimi saturate și nesaturate. Ca toate uleiurile vegetale, uleiul de cocos nu conține colesterol deși aportul de grăsimi saturate crește atât colesterolul LDL cât și colesterolul HDL.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 1.1 kg.

Producator: Origine Malaezia



Produse similare


Obtinut din nuci de cocos presate la rece, fara miros. Uleiul de cocos Coco Farm ajunge in momentul prajirii la o temperatura de doua ori mai mare decat ajung uleiurile populare. Acest lucru are un...
22 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
17,21 RON
20,25 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi?Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
39,99 RON
Acest ulei de cocos este deodorizat. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si...
15,52 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!