0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ulei de Chimen Negru, virgin 45 gr

     
Pin It


Ulei de Chimen Negru, virgin 45 gr

Pret vechi: 14,70 RON Reducere 5%

Pret nou: 13,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Antiinflamator, imunostimulator și antibiotic natural, acest ulei este ideal pentru îngrijirea tenului acneic, având o acțiune antiinfecțioasă și cicatrizantă. Poate fi utilizat și ca adjuvant pentru tratamentul eczemei alergice, psoriazisului, micozelor cutanate.

Uleiul de Chimen Negru este recomandat pentru:

  • îngrijirea tenului acneic
  • calmarea tenului sensibil și iritat
  • îngrijirea tenului matur
  • tratamentul eczemei alergice, psoriazisului, micozelor cutanate.

Mod de utilizare:

  • În combinație cu alte uleiuri vegetale sau esențiale, pentru obținerea de creme sau unguente pentru față sau pentru corp.
  • În emulsii, în faza finală (nu se recomandă încălzirea acestui ulei).
  • În săpunurile handmade, în faza trace.
  • Nu folosiți acest ulei pe conturul ochilor sau pe mucoase, deorece conține o cantitate importantă de ulei esențial de Nigelle (aprox. 0,20%).

Se poate include în:

  • creme antiacneice
  • creme antirid și pentru ten uscat, sensibil, de zi sau de noapte
  • creme pentru masaj facial și corporal
  • măști și șampoane antimătreață
  • unguente și emulsii antimicotice
  • creme pentru pielea iritată, cu eczeme sau dermatite alergice
  • săpunuri handmade pentru piele sensibilă/acneică

 

Proprietăți ale uleiului de Chimen Negru:

  • antioxidant
  • cicatrizant
  • antiseptic
  • regenerant
  • antiinflamator
  • antimicotic  

Conținut în constituenți activi:

  • acizi polinesaturați: acid linoleic (Omega 6), acid linolenic (Omega 3)
  • acizi mononesaturați: acid oleic (Omega 9) 
  • acizi saturați: acid palmitic, acid stearic 
  • vitamina E – antioxidant
  • carotenoizi – frânează îmbătrânirea cutanată
  • minerale
  • ulei esențial de Nigelle (aprox. 0,20%) – antiseptic și antiinflamator

INCI/Ingrediente: Nigella sativa seed oil

Mod de obținere: prin presarea la rece a semințelor

Proveniență: Germania.

Proprietăți fizico-chimice

  • Aspect și miros: lichid uleios maroniu.
  • Miros: caracteristic, condimentat.

Mod de păstrare: de preferat, la frigider.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.08 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor. Uleiul de Avocado...
7,99 RON
9,99 RON
Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor. Uleiul de Avocado...
13,49 RON
INCI: Pongamia glabra seed oil Renumit pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva...
17,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!