Poze ULEI DE CAMELIA BIO VIRGIN 50 ml

     
Pin It


ULEI DE CAMELIA BIO VIRGIN 50 ml

Pret: 17,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Uleiul de Camelia - sau uleiul de ceai verde - este un ulei de frumusețe, exotic, cu efect anti-îmbătrânire, tonifiant și elasticizant, ce lasă pielea netedă și catifelată. Este în egală măsură o alegere bună pentru îngrijirea părului, mâinilor și unghiilor.

Ulei de Camelia - descriere, recomandări

Uleiul de Camelia, cunoscut și sub denumirea de ulei de ceai verde, este considerat secretul frumuseții gheișelor. Acesta este extras din semințele plantei de ceai, un arbust peren originar din Asia apreciat pentru substanțele prețioase conținute în frunzele tinere din care se prepară băuturi tradiționale. 

Considerat de mult timp un adevărat elixir pentru sănătate și frumusețe în Japonia și China, uleiul de Camelia este azi tot mai des utilizat în întreaga lume pentru îngrijirea pielii, părului și unghiilor. 
Uleiul de Camelia este un ulei cu textură non-grasă, foarte bogat în acizi grași omega-9, vitamine și squalan.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Metoda de obținere: prin presare la rece din semințe, urmat de un proces de dezodorizare în concordanță cu standardele de certificare organică

Proprietăți organoleptice: lichid clar galben auriu, miros ușor dulceag

Ingrediente (INCI): camellia sinensis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de camelia

  • fin emolient, hidratant
  • sporește elasticitatea pielii
  • textură plăcută, non-grasă, se absoarbe repede
  • catifelează și netezește pielea
  • echilibrează bariera naturală a pielii
  • combate semnele de îmbătrânire a pielii
  • reduce ușor petele de vârstă, pigmentațiile 
  • protejează pielea împotriva factorilor de mediu
  • hrănește și fortifică părul, unghiile


Recomandări, aplicații

  • potrivit pentru toate tipurile de ten
  • benefic în special pentru tenul uscat
  • îngrijirea pielii mature, lipsite de tonus 
  • îmbunătățirea elasticității și tonusului pielii
  • îngrijirea zonei ochilor
  • unghii fragile, mâini uscate
  • îngrijirea pielii afectate de acțiunea factorilor de mediu
  • util pentru păr uscat, casant, lipsit de luciu și vitalitate


Mod de utilizare

  • pentru îngrijirea pielii, părului și a unghiilor sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • se pot prepara:
  • creme de zi și de noapte pentru toate tipurile de ten
  • creme și seruri pentru ten tern, matur, lipsit de tonus
  • creme, mixuri uleioase, seruri și tratamente anti-rid
  • creme, mulsii, lapte de corp
  • produse de îngrijire a pielii delicate, inclusiv la copii
  • seruri și creme pentru contur de ochi
  • ulei pentru întărirea unghiilor fragile, casante 
  • măști, seruri, creme capilare


Mod de păstrare: 
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.07 kg.



Produse similare


Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
17,21 RON
20,25 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi?Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
39,99 RON
leiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru &icir...
9,30 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?